Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Aluemestaruus Loimun Mimmeille

HUIKEA taso ja HUIKEA fiilis -tässä muutama ensimmäinen ajatus, jotka tulevat mieleeni E-tyttöjen finaaliturnauksen loppuottelusta. Sekä tunnelma, että nuorten urheilijoiden taidot ja asenne olivat todella korkealla. Saman asian mainitsi myös Lentopalloliiton alueen edustaja Pirjo Oksanen palkintojenjakotilaisuudessa Kauppiksella ottelun jälkeen.

Loimun Mimmit Iina, Jenny, Veda ja Hanna pelasivat itsensä Lounais-Suomen aluemestareiksi todellisen jännitysnäytelmän päätteeksi. Finaaliottelussa vastaan tuli etukäteenkin vahva mitalisuosikki Ylöjärven Ryhdin Puumat -joukkue. Nämä kaksi finalistia olivat kevään alkulohkoissaan ylivoimaisia lohkovoittajia. Tiedossa oli siis jo etukäteen tiukka ottelu.

Ensimmäisen erän voittoa sai juhlia Loimun Mimmit numeroin 25-19. Toisessa erässä tahtipuikkoa heilutteli Ylöjärven Puumat vieden erän nimiinsä pistein 20-25. Kolmas erä oli todella tasainen. Loimun Mimmit onnistuivat ottamaan Puumiin muutaman pisteen kaulan erän puolivälissä. Hurmoshenki ja mieletön tahto toivat Mimmeille lopulta kirkkaimman mitalin pistein 15-13. Iloa, riemua, ylpeyttä ja onnenkyyneleitä valui kannustajilta, vanhemmilta, mummeilta, papoilta ja muilta oranssimustilta sydämiltä, jotka paikanpäälle olivat tulleet. Toni ja tytöt tanssivat voitontanssia aidosti iloiten, helpottuneina kovatahtisen kevään tavoitteen täyttymisestä. Hurja treenimäärä toi kiitoksen ja palkinnon, josta ensimmäisiä toiveita uskallettiin herätellä jo viime vuoden finaalien jälkeen.

Sydämelliset onnittelut Mimmeille, mestaruusjuhlat ovat tulossa lähiaikoina...