Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 27. syyskuuta 2010

Maskusta Hopeaa ja Viides sija

Syksyn ensimmäinen turnaus toi Loimu 1 joukkuelle hopeaa ja Loimu 2 joukkueelle viidennen sijan !! Maskun tytöt Mestareita !! Tässä antia peli peliltä:

Loimu 1 - LiePa 2-0 ( 25-7, 25-15 )
Loimun tyttöjen oma peli oli ihailtavan varmaa, ei jännitystä kuten niin usein ekassa pelissa.
Täysin ylivoimainen suoritus, Hienoa !

Loimu 2 - PaiY 1-1 ( 25-17, 24-26 )
1. erässä Loimun 2 tytöt jännittivät pelin alussa valtavasti. Alku mentiinkin Paimion johtaessa. Käännekohtana Emman valtavan hienot haut ja Roosan pahat syötöt, eli ensin tytöt rinnalle ja samantien ohi, parasta yritystä mitä allekirjoittanut tältä joukkueelta nähnyt !!!!
2. erässä Loimun tyttöjen peli oli pahasti sekaisin aina tilanteeseen 9-24 asti, sitten Emma räjäytti sellaisen syöttöputken että tilanne olikin äkisti 24-24, nyt kaikilla joukkueessa onnistui kaikki, harmittavasti hävittiin kuitenkin kaksi seuraavaa palloa ja niin erä vastustajalle 24-26.
Hyvää taistelua kuitenkin !

Loimu 1 - KoKa 2-0 ( 25-8, 25-12 )
Loimun tytöt jatkoivat siitä mihin eka peli päättyi !! Jos tytöt pelasivat ekan pelin varmasti niin nyt esitys oli TODELLA varmaa, ja kaunista. Vaikkakin vastustaja paransi peliään toiseen erään selkeästi niin ei se riittänyt mihinkään, tytöt lisäsivät hyökkäystehoja ja näin selkeä voitto KoKasta, Hienoa !

Loimu 2 - Kataja Huskyt 0-2 ( 15-25, 11-25 )
Etukäteen tiedettiin Eerikin tyttöjen olevan vahva joukkue. Roosan loistavat nostot, Nean hienot syötöt, Emman hienot haut ja Tatan taidokkaat palutukset eivät riittäneet vaan Maskulaiset voittivat melko selvästi, Hyvää Taistelua silti !

Loimu 1 -loimu 2 2-0 ( 25-10, 25-14 )
Molemmilta joukkueilta hyvää taistelua. Ottelu ratkesi lopulta Loimu 1 tyttöjen varmempaan suoritustasoon. Loimu 2 esitti välillä hyvää taistelua mutta väliin mahtui liikaa "pimeitä hetkiä" jolloin ero venähti liian suureksi, tarkkana oltava koko pelin ajan !! Ehkä odotettu tulos tämäkin mutta monia hienoja pitkiä palloralleja nähtiin silti !!

Loimu 1 - KoKa 2-0 ( 25-13, 25-9 )

Koka sai sitten uudestaan selkään! Tyttöjen usko itseensä ja pelikavereihinsa 110 % ja eikun finaaliin

Loimu 2 - Maskun Kataja Kurret 2-0 ( 25-6, 25-9 )
Loimun tyttöjen täydellistä hallintaa, kaikki onnistui. Joka tyttö sai tilastoihinsa vain pelkkää plussaa. Hienoa Tata, Nea, Emma ja Roosa !! Tuloksena hieno 5. sija !!

Loppuottelu:

Loimu 1 - Maskun Kataja Huskyt 1-2 ( 25-11, 24-26, 10-15 )
Ja kaikki huipentuu kahden odotetun joukkueen jännitysnäytelmään !! Loimu vei 1. erän täysin suvereenisti Maskulaisten saadessa vain 11 pistettä, toisessa erässä peli oli tasaista ja kääntyi jännittävien tilanteiden jälkeen Eerikin tytöille jatkopallojen jälkeen. Kolmas erä meni Katajalle Loimun tyttöjen oltua muutaman pinnan perässä koko erän ajan. Onnea Maskun tytöille!!!
Onnea Myös Hannalle, Iinalle, Vedalle, Ainolle ja Tuulille Hopeamitaleista !! Kiitos kaikille vanhemmille taas niin mukavasta päivästä lasten kivan harrastuksen parissa, pidetään se sellaisena jatkossakin !!!

Onnea myös Loimun -98 tytöille pronssista !!