Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

perjantai 5. marraskuuta 2010

Hyvä kauden avaus D-tytöillä !!

Kausi saatiin vihdoin käyntiin myös D-ikäisten AM-sarjassa. Turnaus järjestettiin Forssassa, Koijärven Kunnon isännöidessä.
Loimun 991 -joukkueemme oli isännille tyly vieras, vieden ottelua Salamoita vastaan 2-0 selvin numeroin. Sen sijaan Tahmatassut taistelivat tyttöjä vastaan toisessa erässä tiukasti ja erä päättyikin kirvelevään 25-23 tappioon omiemme kannalta. Ensimmäinen erä oli hoidettu kotiin kuitenkin varmasti ja samaan tapaan jatkettiin taas kolmannessa erässä. Voitto ottelusta 2-1.
Toinen oma joukkueemme, Loimu 992, lähti turnaukseen jännittävin mielin. Tytöt saivat hienon voiton Salamoiden joukkueesta erin 2-0. Tahmatassut osoittautuivat vielä liian koviksi vastustajiksi ja siitä ottelusta tuloksena tappio kahdessa erässä.
Turnauksen trilleri oli kuitenkin vielä edessä; ennakkoon suosikkina otteluun lähtenyt Loimu 991 vastaan haastajan roolissa Loimu 992. Ensimmäinen erä olikin todellista jännitysnäytöstä. Haastajan rooli ei 992 -tytöille maittanut, vaan asenne oli sellainen, että tälle puolelle verkkoa ei helpot pallot jää! Ensimmäinen erä taisteltiin rinta rinnan loppumetreille asti, jolloin 991 tytöt päättivät erän niukasti 26-24 voittoon. Toisessa erässä ennakkoasetelma toteutui ja 991 -joukkue hoiti ottelun tutulla ja varmalla otteella.
Toni oli erityisen tyytyväinen 992 tyttöjen peliin sekä tsemppiin, joka ensimmäiseen erään kaivettiin. Opetuksena ottelu toimi myös 991 -joukkueelle; takki kiinni ja keskittyminen peliin on olennainen osa onnistunutta suoritusta.
Kausi on käynnistynyt, jatkoa seuraa. Odotukset jälleen kerran korkealla odotellaan sunnuntain 7.11 kotiturnausta, johon matkaa vieraita Loimaan Jankosta.
Tervetuloa tsekkaamaan D-tyttöjen taso Amikselle klo 13 alkaen. Kaffia ja pullaa tarjolla.