maanantai 25. huhtikuuta 2011

Sijoitusturnaus Raisiossa 17.4.2011 !!

D992-joukkueen kuulumiset sijoitusturnauksesta 17.04.2011

Ensimmäisenä vastaan asettui D991-joukkue. Odotettavissa olikin ”kiihkeä paikalliskamppailu”.

Ensimmäinen erä meni kuitenkin tytöiltä hermostunein ottein. Erä päättyi lukemiin 25-9 D991:lle. Toisessa erässä tytöt tsemppasivat ja löysivät oman osaamisen tasonsa. Taistellen ja hienosti liikkuen tuloksena oli niukka erätappio 25-21. Ottelu päättyi 2-0 tappioon D991-joukkueelle.

Toisessa ottelussa vastustajana oli uusi tuttavuus Jokilaakson Lentopallo Jämsänkoskelta.

Liekö uusi tuttavuus aiheuttanut niin suurta hämmennystä, että tytöt eivät tahtoneet saada koko ottelun aikana peliään käyntiin. Ottelu päättyikin JoLePan voittoon 0-2, eräpisteiden ollessa 8-25 ja 15-25.

Kolmantena vastustajana oli Loimaan Jankko Likat. Hieman sisuuntuneina tytöt saivat aika ajoin peliään kulkemaan, mutta ottelu päättyi Likkojen voittoon 2-0 (25-14, 25-16). Ehkä jaloissa jo painoi kolme perättäistä ottelua?

Tästä lähdetään etsimään peli-iloa ja tahtoa tehdä työtä ja voittaa niitä otteluita.

Taitoa tytöillä kyllä on!

- Sari -

Ja Tuulin joukkueen sijoitusturnaus meni suunnilleen tälleen:

Ekassa pelissä vastassa oli 992 kuten yllä olevastakin jo ilmeni, pelistä jäi tosiaan mieleen Rosan joukkueen hyvä pulustuspelaaminen toisessa erässä, pallo nousi aina vaan !! Samanlaista tsemppiä ja yritystä ja ennen kaikkea uskallusta hyökkäyspeliin niin hyvä tulee !!! Nyt ottelu jäi vain paikalliskamppailuksi ilman kiihkoa.

Toiseen peliin Loimaan Jankkoa vastaan tytöt sai hyvän alun, ennen kuin peli oikein alkoikaan niin tilanne jo 6-1, ja aikalisälle Jankon toimesta. Jankko saikin aikalisältä lisää puhtia peliinsä ja erä etenikin pitkien pallorallien merkeissä melko tasaisesti, paitsi pisteiden valossa, erä meille 25-11.

Mielestäni vastustaja oli kyllä parempi kuin pisteet kertoivat. Tokassa erässä mentiin yli puolen erän ihan tasoissa, ( meillä omia virheitä ihan mahdottomasti), sitten tytöt ottivat ohjakset käsiinsä ja taas mentiin kohti erävoittoa numeroin 25-19. Ottelu tytöille 2-0, hienoa !!

Kolmannessa pelissä vastaan tuli JoLePa. Peli olikin tasollisestii varmasti päivän paras. Vastustaja hyvä ja tekninen, mutta se mikä taas puuttui oli kunnon hyökkäykset, jotka taas meidän kimuleitten käyntikortti tuntuu olevan. Peli tytöillemme selkeesti 2-0 !!

Kuten tämäkin turnaus osoitti niin hyökkäyspeliin tulee selkeesti panostaa ensi vuoteen. Otteluja ei enää voiteta pelkästään sormilyöntihyökkäyksillä kun kaikki joukkueet hakevat palloja niin hyvin ja kenttä on aika pieni.

Sijoitusturneen loppusijat siis: 9. Loimu 991, 10. JoLePa, 11. Loimaan Jankko ja 12. Loimu 992

Todella hieno kausi tytöt ja valkut !!! Nuorempina D-junnuina alueen 12 parhaan joukossa molemmat joukkueet !! Hieno jatkaa pilottiturnaukseen ja Poweriin!! Onneksi Olkoon !!!

Ja tietenkin sokerina pohjalla E-tyttöjen pronssi !!!!