Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 5. syyskuuta 2011

Valmentajan terveisiä uuden kauden kynnyksellä

Tyttöjen kausi 2011-2012 on polkaistu käyntiin. Elokuu on tahkottu hikisissä merkeissä, pääosin oltu vielä ulkona (YU-kentällä ja beach kentällä) hikoilemassa. Hyppyjä ja erilaisia askelluksia tuli taas tehtyä tuhansia.

Ryhmän koko tähän kauteen lähdettäessä kasvoi, uusina mukaan tuli Jenny, Jutta ja Emilia, tervetuloa tytöt ja vanhemmat. Nyt tyttöjä yhteensä 15.

Elokuun teemana oli vielä "pohjien" tekeminen pitkälle sisäkaudelle. Treeneissä oli kova meno päällä koko ajan, tytöt jaksoi puristaa kiitettävästi, vaikka välillä helleraja ylittyi reilustikin.

Loppukuusta sitten testattiin tyttöjä (ja osaa vanhempiakin) cuupperin testillä. Tulokset olivat nousseet keväästä hienosti, tosi kovia metrejä tuli monelle tytölle. Lisäksi oli suunniteltu tuomarikoulutus kaikille tytöille, kerrattiin sääntöjä ja harjoiteltiin tuomaritoimintaa. Sekin meni hienosti, koulutuksen piti Minna Kaven. Kiitokset Minnalle.

Käytiinpä elokuun aikana yhdet YU-kisatkin "treeninä", Raision yleisurheilun mestaruuskilpailut. Hyvinhän lentopalloilijat menestyivät sielläkin, Venessa "Tata" Loukonen otti hienosti kuulassa pronssia. Muitakin mitalisijoja olisi tullut, mutta niitä ei laskettu, koska kilpailija ei ollut raisiolainen. Hyvä Loimun tytöt!

Syyskuulle mentäessä jännitys nousee ja pelihimo yltyy. Sen voi nyt jo oikein aistia, kuinka palavasti tytöt ja valmentajat ja vanhemmatkin odottavat, että päästään tositoimiin, tosissaan muttei totisesti.

Toni

1 kommentti: