Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kaislojen eka turnaus Nousiaisissa!

Sunnuntaiaamu tänään alkoi kympin maissa Nummen koulun pihalla Nousiaisissa, likat vetivät alkulämmöt hienosti ulkona, kun saliin päästiin vasta puoli tuntia ennen pelien alkua.

Vanhempien joukko oli kovasti pettynyt, kun turnausjärjestelyt pettivät heti alkuunsa ja kahvin valmistuminen kesti aivan liian kauan! Onneksi meidän kotiturnauksissa asia hoituu paljon malliikkaamin.

Kaisloilla oli turnauksessa Marian ja Timon johdolla vain kaksi peliä. Ensimmäinen peli oli katsojien mielestä turnauksen kovinta vastusta vastaan, eli Perniön urheilijoita. Alussa heti Kaislojen peli takkusi todella pahasti. Passit painuivat pahasti verkon päälle, samoin nostot, ja jäivät siitä omaan kenttään. Valmentajien käyttämä aikalisä tilanteessa 6-9 ei tuonut toivottua tulosta, vaan Perniö karkasi jo 7-12 johtoon! Mikään ei tyttöjen pelissä tuntunut onnistuvan, yksinkertaisimmatkaan suoritukset, vastustaja ei taidoillaan häikäissyt, mutta pelasi nättiä omaa peruspeliä.

13-8 tilanteessa edelleen peli tökki, mutta parempaa oli luvassa jo. Cian hyvillä syötöillä kiritttiin tilanteeksi 17-18. Käynnistyminen tapahtui ja vastustajan osittaisella avustuksella sekä oman pelin kohentumisen myötä tilanne jo 21-22.23-22 tilanteessa Perniö yritti vielä sekoittaa pakkaa aikalisällä, mutta ei auttanut, erävoitto Kaisloille 25-22.

Toka erä alkoi heti Nean hienoilla iskulyönneillä ja pahoilla syötöillä. Vastustajan peli oli todella ailahtelevaa. Pienen tuomarisekoilun jälkeen kuitenkin vastustajakin piristyi ja tasaista vääntöä alettiin taas vääntää. Jokikinen verkon pintaan tullut pallo imuroitiin pahasti meidän kenttään, vain pahoilla syötöillä edes jotenkin pystyivät tytöt hallitsemaan peliä. 20-16 tilanteessa Perniö otti vielä aikalisää, mutta Kaislat hallitsivat pelin siitä loppuun asti, 25-18. Hyvä mieli jäi varmasti tytöille tiukasta pelistä, ja olihan tämä Kaisla-joukkueen ensimmäinen varsinainen peli tällä kokoonpanolla!!

Toisessa pelissä vastaan tuli Loimun Aurora-joukkue. Kaislat olivat alussa vähän unessa, mutta hyvillä syötöillä noustiin pian 13-7 johtoon, pallo ei juuri tullut takaisin ollenkaan. Oma peli ei oikein tytöillä kulkenut, mutta vastustaja teki meille pisteet. 25-14, oli kyllä vaikeaa.
Pelin taso määräytyi Kaisloilla selvästi vastustajan mukaan. Oma peli oli toisessakin erässä ihan hukassa, mutta hyvin sijoitetut aloitussyötöt riittivät voittoon. 25-6, näennäistä ylivoimaa!

Vielä tämän jälkeen tytöt puhalsivat kaksi peliä ja sitten oli turnaus ohi, seuraavalla kerralla toivottavasti pelaillaan enemmänkin! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti