Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

tiistai 15. marraskuuta 2011

Kaislojen terveisiä Paimiosta!

Kaislat lähtivät Raision Ikean pihalta kohti toista turnaustaan Paimioon. Koko joukkue oli paikalla ja isänpäivä alkoi Kaislat vastaan Maskun Kataja. Peli oli sydämentykytyksiä aiheuttavaa katsottavaa. Virheitä virheiden perään. Onneksi vastustajan peli ei kulkenut sen paremmin. Peli oli tiukka, josta voitto kuitenkin lohkesi erin 2-1.

Toisena vastaan tuli Loimun Aurorat eli paikallisottelu. Ensimmäisessä turnauksessa Nousiaisissa oli keskinäinen kamppailu voitettu selvin lukemin ja olikohan tytöt nyt asennoituneet ” varmaan voittoon”? Palloja ei pelattu loppuun asti ja Aurorat antoivat selvästi paremman vastuksen, kuin aiemmin. Saana loukkasi sormen pelin tiimellyksessä ja joutui jäähdyttelemään sormeaan pelin loppuajaksi. Kamppailu oli tiukkaa ja ehkä hieman parempi tasoista katsottavaa, kuin eka ottelu. Voitto meille 2-0.

Päivän kolmannessa pelissä vastaan tuli Paimion Yritys. Ehdottomasti Kaislojen paras peli. Hymy oli herkässä ja kaikille tuli onnistumisia. Monia hyviä lyöntejä kenttään ja toisaalta hienoja puolustuksia vaikeistakin tilanteista. Selkeä voitto 2-0.

Sitten vielä vastaan Perniön urheilijat. Tämä oli sitten pohjanoteeraus. Häviö 0-2. Ei paljon kirjoitettavaa pelin kulusta. Perniö vain heitteli pallon meidän puolellemme ilman yhtään iskulyöntiä.
Vastustaja olisi ollut voitettavissa hyvällä asenteella ja keskittyneillä suorituksilla. Missään nimessä ei parempi joukkue. Oltiinhan samat tytöt voitettu Nousiaisissa 2-0. Ehkä joskus vaan kaiken täytyy mennä pieleen, siitä pelistä ei voi olla kuin suunta ylöspäin.

Päivän saldo kuusi pistettä lisää ja lohkon ykköspaikka säilyi eli hyvä saldo kokonaisuudessaan ...

-Sanna ja Kalle-

1 kommentti:

  1. Eipä mun mielestä erittäin huonosti menneestä turnauksesta tän paremmin voi sanoa!! :(

    VastaaPoista