Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 12. joulukuuta 2011

Sitkeä yritys palkittiin

Lauantaina 10.12 kokoontui Raision kauppikselle kolme joukkuetta VirtVe1, EuRa 97/2 ja tietekin MiniC,
tavoittelemaan viimeistä paikkaa SM-sarjaan. Rikala volley joutui harmillisesti luopumaan turnauksesta pelaajapulan vuoksi.
Kolme joukkuetta eli käytännössä piti pelata yksinkertainen sarja ja jos kaksi joukkuetta olisi tasapisteissä,
pelaisivat he vielä uusinnan.
1. peli, Loimu MiniC vs. VirtVe1 2-1 (18-25, 25-14, 15-13)
Jos edellisen turnauksen viimeinen ottelu jännitti, niin nyt se oli potenssiin 10.
Ensimmäinen erä meni täysin Virroille siis vastustajalle. Meidän tytöt jännitti ja jäkitti, ihan sikana.
Toiseen erään lähdettäessä, pidin tytöille, ehkä tiukankin sävyisen "puhuttelun". Jollakin tavoin
tytöiltä piti saada jäkitystä pois.
No niin siinä kävi, apina hyppäsi pois harteilta ja saatin omasta pelistä hienosti kiinni.
Erävoitto meille melko selvin numeroin.
Hyvillä mielin kolmanteen ja ratkaisevaan erään.
Erä alkoi hyvin molemmilta, edettiin tasaisin lukemin. Ensimmäinen kahden pisteen ero tuli
meidän hyväksi 6-4 tilanteessa. Erä eteni meidän hallussa...... mutta 12-8 tilanteessa VirtVe sai hurmoksen päälle.
VirtVe tuli vielä tasoihin, mutta erä kuitenkin meille 15-13
2. peli, EuRa C97/2 vs. VirtVe1 0-2 (22-25, 17-25)
Virtain Veikot hallitsi peliä käytännössä alusta loppuun.
3. peli Loimu MiniC vs. Eura C97/2 2-1 (25-15, 21-25, 15-9)
Voitolla korjattaisiin potti kotiin.
Peli lähti käyntiin jopa liiankin hyvin. Se oli täysin omien tyttöjen hallussa. Erän lopussa EuRa pääsi hiukan
kaunistelemaan lukemia muutamalla pisteellä, silti meille voitto selvin numeroin.
Eura oli hankkinut pari vahvistusta NarPasta, edellisenä päivänä oli tehty seurasiirrot. Oli siis selvää että
eivät hekään näin vähällä ole tulleet Raisioon häviämään.
Toiseen erään. Sitä edettiin tasaisissa merkeissä, pelin luonne oli siis muuttunut. Mutta enemmän meillä oli
tapahtunut muutosta kuin heillä. Näin kävi, erä EuRalle.
Kolmanteen erää. Saatiin taas kiinni paremmin omasta tekemisestä. Vahvalla syötöllä saatiin vastustan
hyökkäyksestä terävin teho pois. Erä meille.
Päivän saldo: Paikka SM-sarjaan, kaksi voittoa kahdesta, alueella sij. 13 ja mikä tärkeintä taas oli oma taisteleva joukkue kehässä.
Saan olla todella tyytyväinen että voin tehdä "töitä" tuollaisessa ryhmässä.
Jos joku on varmaa, niin se että ei löydy Suomesta kovin montaa C-joukkuetta joka D-rungolla pelaa SM-sarjaa.
Tänää pelasi: Julle, Aino, Veda, Juti, Jenny, Iina, Tata ja Tuuli (toipilaana Hanna ja Olivia)