Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 13. helmikuuta 2012

Kaislojen turnaus Raisiossa!

Kaislojen kolmas C-supersarjan turnaus pelattiin kotikulmilla Raisiossa. Kaksi ekaa peliä pelattiin Kauppiksella ja kolmas peli Amiksella. Aamun ensimmäinen peli oli Loimun Leimahdusta vastaan ja ennakko-odotusten mukaan tiukin peli. Tällä kertaa ei saatu yhtä hyvää hurmosta päälle, kuin edellisessä kohtaamisessa. Tytöt alkoivat ehkä jo iskuringin aikana kunnioittamaan vanhempaa vastustajaa. Peli meni Leimahdukselle 2-0.

Toisena vastaan tuli LTU. Nyt kaislojen peli kulki paremmin ja saatiin paljon omia hyökkäyksiä aikaan. Nostot toimivat ja koko peli oli hallussa. Hienoa katsottavaa…Lukemat Kaisloille 2-0 ( 25-15, 25-12).

Päivän kolmannessa pelissä vastaan tuli Maskun Kataja. Peli ei kulkenut yhtä hyvin kuin edellisessä ottelussa. Olikohan parin tunnin tauko ja siirtyminen toiseen saliin tehnyt tehtävänsä ? Ensimmäinen erä niukasti Katajalle 25-23. Erätauolla saatiin tsempattua joukkuetta ja toinen erä taisteltiin meille 25-19. Kolmas erä hoidettiin myös kotiin 15-9. Kolmas peli oli päivän tiukin vääntö. Tuli onnistumisia ja pieniä herpaantumisiakin. Päivän saldo taas hyvä. Lohkon kakkossija nyt hienosti Kaisloilla ja samat pisteet kuin lohkon ykköselläkin. Tästä on hyvä jatkaa välierien kautta finaaliin. Tsemppiä Kaisloille !

-Kalle-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti