Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kaislojen iloinen ja voitokas päivä Raisiossa 11.3.

D-tyttöjen tiikerisarjan viimeinen turnaus ennen välieriä järjestettiin Raisiossa Aurora-joukkueen toimesta lauantaina 11.3. Kaislat olivat lohkojohdossa, mutta harmittavaisesti olimme kerran hävinneet Liedon Pallon Sapelihammastiikereille. Nyt oli revanssin paikka!

Heti ekassa pelissä vastaan asetttuikin Sapelihammastiikerit. Ekaan erään lähdettiin todella hyvin ja aamu-ulkoilun jäljiltä tytöillä oli selvästi hyvä meininki. Sapelihammastiikerit olivat ihan hampaattomia ja meidän likat vei eka erän 25-8. Tokaan erään Sapelihammastiikerit otti kovan alun, johtivat jo 1-5... sitten Kaisla-kone käynnistyi taas ja tulimme hetkessä tasoihin 6-6. Peli oli kivannäköistä ja toimi, kehityksen huomaa selkeästi ja se ilahduttaa ainakin tätä äitiä! 12-8 tilanteessa LiePa otti aikalisää ja tämän jälkeen joukkueen kantava voima, yksi pitkä tyttö yrittikin mättää palloa kenttään urakalla, ja jonkinnäköisen nousun Sapelihammastiikerit onnistuivatkin tekemään ja meiltä kaikki tekeminen loppui kuin seinään! Timon aikalisä tilanteessa 23-22 ja pari kylmän viileää ratkaisua ja peli suoraan meille 2-0, jes!

Toinen peli oli paikalliskamppailu ja Aurora-porukka vastassa. Eka erä oli hyvää leppoisaa pelailua, samoin kuin toka. Näki, ettei ollut mitään hätää. Toisessa erässä ehkä vähän vajottiin vastustajan tasolle, mutta hoidettiin kumminkin selkeästi. (Kaislat - Aurora 2-0 (25-9, 25-15))

Pikku tauko ja sitten kolmanteen peliin, vastustajana LTU. Ekassa erässä täystyrmäys heti alkuun, yhtäkkiä tilanne jo 12-1. Nea pisteli pahoja syöttöjä ja erä meille selkeästi 25-7. Toinen erä oli taas meiltä pahaa säätämistä ja LTU alkoi saada jollain tavalla peliään kasaan. LTU hyytyi kuitenkin ja erän lopun Kaislat hoisivat mallikkaasti, meille 25-19.

Päivän viimeisessä koitoksessa vastassa Liedon Pallon heikompi joukkue Lumileopardit. Alku näytti pahalta XD ! olimme jo 3-6 häviöllä, eikä oma peli lähtenyt käynnistymään. Vastustaja pelasikin ihan eri peliä kuin me ja tennis yllätti! Juuri kun vanhemmat katsomossa olivat kehuneet hyvää peliä ja kehitystä, niin tuli täydellinen hyytyminen! :D Erä hoidettiin kuitenkin rutiinilla 25-17 ja toiseen erään vastustajan paukut olikin sitten jo täysin käytetty ja se oli ihan taputtelua 25-7.

Hieno päivä ja voitokkaita pelejä, tästä on hyvä jatkaa välieriin! :)