Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kaisloille hopeaa d-tiikerisarjassa!! jes!!

Kaislojen D-tiikerisarjan finaaliturnaus pelattiin Rauman Lapissa. Turnauksen järjestelyt toimivat hienosti ja avajaistilaisuus oli juhlava. Finaaleissa pelattiin alkulohkot, ristiinpelit lohkojen kolmosille, puolivälierät, välierät ja mitalipelit. Omien pelien väleissä oli jopa kahden tunnin taukoja ja alkukankeus haittasikin monen pelin ensimmäistä erää.

Alkulohkossa kohdattiin tutuksi tullut LiePan Sapelihammastiikerit ja VirtVe. Kaislat hoitivat molemmat pelit hienosti 2-0 voitoilla ja selvisivät suoraan puolivälieriin. Sitten olikin odottelua, alkulohkot vielä kesken ja lohkojen kolmoset pelasivat ristiinpelit, näistä häviäjien pelit loppuivat. Käytiin syömässä ja Marian kanssa ulkoilemassa.

Puolivälierien vastustaja oli FC57. Pitkä tauko ruokailuineen alkulohkojen jälkeen oli luonut tyttöihin hieman alkukankeutta, mutta koneisto lähti käyntiin ja 2-0 (25-16, 25-17) voitto saavutettiin varmalla omalla pelillä. Nyt alkoi tyttöjä ja kannustajiakin hieman jänskättää. Oltiinhan varmistettu paikka mitalipeleihin.

Välierävastustajaksi saimme Säkylän. Pelissä oli aistittavissa jännitystä ja voitontahtoa. Päivän ensimmäinen oikea tiukka peli. Nyt jopa vastustajaltakin tuli muutamia lyöntejä.Välillä oltiin muutama piste häviöllä, mutta aina päästiin kiinni ja lopulta ohi. Mahtavan taistelun jälkeen kaksi erävoittoa myös tästä pelistä (25-22, 25-19).

Kaislat selvittivät siis hienosti tiensä finaalipeleihin ja vastustajaksi tuli OrPo, joka oltiin välieräturnauksessa voitettu. Päivä oli todella pitkä niin pelaajille, kuin kannustajillekin, mutta odotukset olivat suuret. Ensimmäinen erä tiukkaa vääntöä ja aikalisät jaksottivat pelin kulkua. Eka erä OrPolle 25-22, johtotilanteen vaihtuessa puolelta toiselle.
Toisen erän alku kulki tasaisissa merkeissä, kunnes OrPon tyttö syötti kymmenkunta pistettä putkeen. Välillä saatiin toki pallo passarille, mutta ei sitä tapettua.
Hetkessä oli ero kasvanut huomattavaksi ja tyttöjen peli muuttui tässä tilanteessa väkinäiseksi. Erävoitto OrPolle 25-16 ja mestaruusjuhlat saivat alkaa.

Koko kausi kuitenkin Kaisloilta sujui nousujohteisesti päättyen todella hienoon hopeasijaan !
Mahtavan työn olette tytöt tehneet !

Onnittelut Kaisloille ja valmentajille !

-Kalle-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti