maanantai 5. marraskuuta 2012

Tokat AM-turneet Littoisissa ja Eurassa 4.11.2012!

Kaislat jatkosarjan pelit lohko 6 Littoinen

Jatkosarjan lohko 6 pelit pelattiin Lauantaina 3.11 Littoisten Monitoimitalolla,
nyt oltiin pelattu yhdessä sarjapelejä kokemusta li siis yhdessä pelaamisesta  oli
Eura-99 oli tullut suurella joukolla Littoisiin heillä oli mukana 15 pelaajaa
joten vaihtopelaajista löytyi,
Kaislojen ensimmäinen peli oli Euralaisia vastaan
ensimmäinen erä mentiin tasatahtiin mutta Loimun Kaislat olivat joissain osa-alueissa vahvempia
euralaisia joten Loimulaiset pääsivät erän puolivälissä pisteissä johtoon että erä tuli jokseenkin helpolla
pisteet Kaisloille (25-17)
Toiseen erään lähdettiin euralaisten ollessa tarkempia mutta Kaislat
säilyttivät tasonsa ja erä Kaisloille (25-22) Loimu Kaislat- Eura -99 2-0

Toinen peli Littoisten työväen Urheilijoita  vastaan alkoi lähes katastrofaalisesti
Littoislaiset saivat kuusi pistettä ennen kuin Loimun Kaislat saivat ensimmäisen pisteen,
Kaislat eivät saaneet Euran peli jälkeen  tarpeeksi lämmittely aikaa osin siitä syystä
peli ei ollut toivotulla tasolla,
tässä vaiheessa apuvalmentaja Kalle Koivusalo otti aikalisän rauhoittaakseen pelaajia
ja se oli oikea ratkaisu kun oltiin päästy 12 pisteeseen erä oli jo tasan
ja kaislat siitä myös sitten ohi  eikä päästänyt enää Littoslaisia karkuun missään vaiheessa,
erä Kaisloille (25-23)
Toinen erä alkoi tasaisemmin Kaislat eivät päästäneet Littotslaisia enää karkuun
missään vaiheessa Kaislat voittivat toisen erän (25-21) 2-0

Kolmas erä Hämeelinnalaisia TTV 2 ei ollut vaikea Kaisloille sen verran huonompitasoinen
joukkue oli vastassa ,
koko pelin aikana ässä syöttöjä oli Kaisloilla 15 joten myös Kaislojen peli meni riman alle
mutta kuitenkin reilu voitto Loimun Kaisloille
Loimun Kaislat – TTV 2  (25-3 (25-8) 2-0

Tepi

Kaislojen tapaan myös Eilat olivat omassa turnauksessaan Eurassa voittojen tiellä !!
Etukäteenkin jo odoteltiin Viesti 99 ja Atarin olevan pelkkä suupala.  Sen sijaan Euran 98 eli Junnilan porukasta odotettiin saavan hyvä vastus, ei saatu.  Takavuosina keskinäiset ottelumme olleet aina tiukkoja ja tasaisia vääntöjä, päättyen ikävä kyllä Euran voittoon.  Lauantain turnaus osoitti että tyttäremme ovat kirineet eron kiinni ja menneet samalla selkeesti todella kauas ohi, Hyvä Eilat !!  (25-20, 25-11)

Muut pelit sitten helposti 2-0, urheilujuhlan tuntu ei tavoittanut senkummemmin pelaajia kuin katsojiakaan!

Onnea myös Leimahdukselle omasta jatkolohkonsa voitosta, Loimun kolme C-tyttöporukkaa ottivat yhdeksästä pelistä yhdeksän 2-0 voittoa, ei huonosti !!
Odotellaan muutama päivä ja katsellaan mihis sit lähettäis palloilemaan ; )