Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 11. maaliskuuta 2013

4. pooliturnaus, C-SM sarja



Turnaus pelattiin hienoissa puitteissa Salohallissa Salossa lauantaina 9.3.2013.

Etukäteen odotettiin jo hieman samanlaista turnausta kuin aiemminkin.
Ehkä se juuri siksi olikin toisinto edellisistä.

SalVi - Loimu Eilakaisla  2-0 (25-14, 25-13) Ottelu oli alusta loppuun ihan hyvä peli meiltä, vaikka numerot ei sitä oikein osoitakaan. Ensimmäisen kerran Salolaisia vastaan peli oli vapautunutta ja rentoa. Sille jos toinen on vaan selvästi parempi ei voi mitään. Oma peli ratkaisee ja se oli tänään hyvää.

Loimu Eilakaisla - Kouvola Volley. 2-0 (25-15, 25-13) Kouvolaa vastaan peli oli edelleen hyvin hanskassa. Hyvä taisteluilme näkyi rentona ja vapautuneena pelaamisena läpi ottelun.

Loimu Eilakaisla - Maskun Kataja Ässät  2-0 (25-12, 25-16) Katajaa vastaa lähdettiin edelleen hyvällä sykkeellä. Ensimmäinen erä meidän tyttöjen näytöstä, eikä tahti hiipunut toisessakaan erässä. Vaikka allekirjoittanut koitti kovin sekoittaa pakkaa. Nimittäin, koko kauden huippu pelejä keskellä pelannut Hanna siirrettiin laitaan ja puolustus spesialisti Iina keskelle. Tytöt nauttivat uusista paikoista, eikä minkäänlaista hätää näkynyt koko pelissä.
Osaksi meitä varmaan auttoi Katajan oma pelaaminen, heillä ei selvästikään ollut paras päivä.

Yhteenvetona voidaan todeta että, turnaus oli tämänkauden yksi parhaista. Vaikka lähtökohdat turnaukseen eivät olleet kovinkaan hyvät. Meiltä puuttui neljästä keskipelaajasta kolme.
Yhden keskiarvon paikan otti joukkueen lyhin ja nuorin pelaaja Olivia. Hän täytti paikan hyvin varsinkin siihennähden että pelasi ensimmäistä kertaa keskellä.
Meillä oli koko turnauksen ajan vahva syöttö, johon kompastuivat kaikki muut paitsi salolaiset :) Myös puolustusilme oli erittäin hyvä.

A-poolissa taas pysyttiin ja siellä koitetaan pysyä jatkossakin.
Seuraavaksi suunta Hollolaan 23.3.2013 jossa uutta väriä tuo PuMa-Volley Pro.

Hieno päivä, kiitos tytöt.



- Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti