Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

tiistai 1. lokakuuta 2013

Littoistem monitoimitalo B2-tytöt tasoturnaus 28.9.2013

B-tyttöjen tasoturnauksesta haetaan lohko paikkoja tulevaa kautta varten.

Ensimmäinen peli Paimion kakkosjoukkuetta vastaan, ensimmäinen piste tehtiin Janinan kautta keskeltä ja seuraavat 9 pistettä suoraan syötöstä teki Laura.M joten vastustajan vastaan otto oli heikko Janinan syöttövuoron jälkeen johdettiin jo 20-3 ensimmäinen erä meni syöttöharjoituksesta valitettavasti erän lopussa Emililta venähti lievästi nilkka tilalle tuli erän loppuun Ella lopussa pisteet meille ensimmäisessä erässä 25-5

toinen erä oli alussa  Loimulaisille heikko pelaajat pudottivat tason vastustajan tasolle ja virheitä tuli vastustajallakaan ei mennyt paremmin vaan saivat Loimulaisten virheistä kasaan kuusi pistettä tässä vaiheessa Paimiolaiset johtivat 3-6 tästä alkoi loimulaisten nousu taso nousi normaalille tasolle pisteiden ollessa 19-11 Paimio otti aikalisän Nea aloitti aikalisän jälkeen ässä syötöllä Nean leijasyötöt toivat erän lopussa tarvittavat pisteet 25-14
tulos siis  Loimulle (25-5) (25-14)  2-0

Toinen peli oli Salon viestin 99 B vastaan
Lauran aloitussyötöt purivat myös salolaisiin Emilia oli saanut sen verran teippiä jalkaan että oli kokoonpanossa mukana Emilian iskylyönnit jäivät kenttään Loimun peli näytti tosi hyvältä tässä vaiheessa turnausta ensimmäinen erä 25-9
syötön vastaanotossa oli vaikeuksia ja valmentaja Jari Sinkkonen otti aikalisän tasatilaanteessa mentiin erän puoli välissä Loimulaiset tekivät paljon virheitä Salolaiset pääsivät eteen 13-8 Loimu otti aikalisän ja aikalisän jälkeen Loimulaiset torjuivat pallon Salon kenttään tämän jälkeen aloitussyötöt painuivat isolla prosentilla Salolaisten kenttään ja oli Salon vuoro ottaa aikalisä,
Loimu taisteli tasapisteisiin22-22 ja erän voittoon 25-23 ei huono
(25-9) (25-23)  2-0

Kolmas taso peli oli Paimion ykköstä vastaan
ensimmäinen piste Nean ässä, alussa Loimun vastaaotossa vaikeuksia tasatilanteessa mentiin erä alussa 7-7 ja vastaanotto edelleen ontui ja Paimiolaiset pääsivät johtoon 7-11 tässä vaiheessa valmentaja otti aikalisn, aikalisän jälkeen otettiin Paimiolaiset kiinni 13-13  Nean syöttö vuorolla saatiin pisteitä niin että mentiin johtoon 16-15 Paimiolaiset tulivat keskeltä tasatilanteeseen 21-21 valmentaja otti aikalisän lopussa mentiin lisä pisteille  Loimu hoiti kuitenkin tarvittavat pisteet kotiin erä Loimulle 26-24
toinen erä Paimiolaiset tulivat edelleen keskeltä mutta erä puolessa välissä Loimulaiset alkoi saada keskeltä kiinni torjuntaa oli tiivistetty Loimu johti 21-9 erä eteni Loimu johdossa Paimio tuli silti tasapisteisiin 22-22 mutta lopussa Loimu oli parempi pistein 25-23
(26-24) (25-23)  2-0

Turnauksen viimeinen peli oli turnaus isäntiä Litua vastaan
Litu aloitti vahvasti tasaista peliä odotettiin  ja se tuli erä eteni kuitenkin Loimu johtaessa niukasti Littoinen meni kuitenkin ohi kovilla syötöillään valmentaja otti aikalisän erä puoli välissä mutta Litu meni reilusti johtoon verkkonauhakintuntui olevan isäntien puolella, aikalisällä valmentaja yritti herätellä mutta Litu vei ensimmäisen erän reilusti pistein 16-25
Toisen erän alussa Loimun peli näytti tosi hyvältä  ja ensimmäinen erä oli unohdettu tsapisteissä edettiin erä puoli välissä  kun Loimun syötöt alkoivat purra Loimu johti jo 12-7 erä Loimulle  25-20
kolmas erä pelattiin sitä omaa varmaa peliä Litu meni ensin johtoon sitten Loimu tasoihin ja ohi Littoinen otti aikalisän Loimulaisille kuitenkin kolmaskin erä luvuin 15-13
(16-25) (25-20) (15-13)  2-1

tämän paremmin ei turnaukset voisi alkaa hienoa työtä tytöiltä ja valmennusjohdolta.