Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Leideillä voittoisa turnaus Säkylähallissa 28.2.2010!!


Ulkona oli kauhea räntäinen lumipyry, kun Leidit ajelivat Säkylään pelaamaan turnausta yhdessä Säkylän Urheilijoiden, Kosken Kaiku kakkosen, Vampulan Urheilijoiden ja Loimaan Jankon Tikrujen ja Daimien kanssa. Varsinainen lumiukkokeli, mutta oli kiva siirtyä sisätiloihin palloilemaan!
Maskun Katajan Jellonat eivät saapuneet ollenkaan paikalle, joten Leidien turnaus alkoikin huilivuorolla. Loimaan tulevan turnauksen yksi peli siirrettiin kuitenkin Säkylässä pelattavaksi, joten kaksi peliä tuli sunnuntaillekin. Hyvä niin! Reipasta mieltä pidettiin yllä ennen ekaa ottelua ja tytöt söivät pientä välipalaakin. Kumma, miten nälkä iskee aina heti kun hallin ovi aukeaa! :D

SäkU – Leidit

Peli alkoi mitä mainioimmin heti, Olivian viidellä ässällä! Sannin syöttövuorolla 0-9 tilanteessa SäkU otti jo aikalisän, mutta ei apua, syöttövuoron jälkeen tilanne oli jo 0-10. Leidien selkeässä hallinnassa peli jatkuikin, tosin 5-19 tilanteessa SäkU pääsi syöttämään jopa pari pinnaa putkeen. Loppuerä meni kuitenkin Leideille SäkUn vain vähän laittaessa hanttiin ja erä Loimulle 8-25.
Suuri kunnia oli se, kun kapteeni SAI kantaa juomapullot toiselle kenttäpuoliskolle.
Toisen erän alussa oli pientä hämminkiä havaittavissa ja SäkU johti jo 7-1. Kirivaihde ei oikein päässyt käyntiin, mutta pikkuhiljaa pinnoja napsittiin ja hyvillä syötöillä sitten jo johtoon, eli 8-9. Neakin syötteli mainiosti, tilanne jo 9-13. Kolmen kosketuksen peli saatiin hyvin käyntiin ja paikoin toimimaan oikein mallikkaasti ja erä hallintaan 12-17. Tsemppi säilyi ja erä viimeisteltiin 15-25! Hyvä Leidit!

Loimaan Jankko Daimit – Leidit

Ottelu alkoi todella tasaisesti. Daimitkin pelasivat nyt jo tässä turnauksessa ilman koppia. Peli oli sangen vauhdikasta katseltavaa! 3-8 tilanteessa Daimit otti aikalisän ja molemmat valmentajat tsemppasivat tyttöjään. Aikalisän jälkeen Leidit laittoivat kaasun pohjaan, ja hetkessä tilanne oli 6-14. Daimit pyristelivät kiitettävästi vastaan kuitenkin ja pian tilanne oli jo 11-17. Kiinni kurominen jatkui, Leidien peli oli hermostunutta, tilanne jo 16-20. Nostot eivät oikein onnistuneet, Daimeilla oli paha syöttäjä, tasaista vääntöä 20-21. 24-24 tilanteessa vastustaja teki syöttövirheen ja Inka syötti hienon ässän, ja erä Leideille 24-26. Huh, miten jännää!
Toiseen erään lähdettiin taas reippain mielin voittoerän jäljiltä, mutta alku oli huononlainen. 5-1 tilanteessa Maija-valmentaja otti aikalisän. Sieltä tytöt löysivät uutta puhtia, mitä lienee Pia ottelutauolla pulloihin sujauttanut? Pallo pois ja Nea syötteli pinnoja tasatilanteeseen 6-6. Sitten Daimeilta asteli syöttövuoroon joukkueen pahin syöttäjä ja kasvatti johtoa. Kivaa reipasta peliä pelattiin, mutta pallo pomppi jankkolaisille, 14-8. Maija otti toisen aikalisän, tytöt alkoivat jo vähän hermostua. Tsemppailua nähtiin taas heti aikalisän jälkeen ja hienoja palloja, 17-18 johtoon! Hauska on katsoa, kun pallo nousee ja passari passaa ja sitten ehditään jopa katsoa paikkaa minne pallo kannattaa laittaa! Tasaista vääntöä taas ja myös tosi vaikeita syöttöjä molemmilta puolilta. 23-22! Inkan syöttövuorolla sitten Leidit hoisivat homman kotiin 23-25, hienoa! Me voitettiin taas!! Tiukka, hieno peli ja upeita nousuja takaa-ajoasemasta!

-Jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti