Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Loimun tytöille pelkkiä 2-0 voittoja!

Pimut järkkäsivät lauantaina 27.2 kotiturnauksen Amiksella, tosin minimallisen, sillä hiihtolomat estivät Orpon saapumisen paikalle. Se ei tahtia haitannut, vaan Pimut veivät vierasjoukkueita mennen tullen ottaen selkeät 2-0 voitot vastustajistaan Jankko Dumleista ja KoKa 1:stä.

Mimmit matkasivat samana lauantaina Somerolle pelaamaan. Vastustajiksi asettuivat Koiku Salamat, SoPa 1 ja Kataja Kurret. Pelit vedettiin läpi rutiinilla, mutta tällä kertaa Mimmien ote hiukan herpaantui Koikun Salamien "iskiessä", vaikka loppunumerot olivatkin Mimmeille selkeät 25-10 ja 25-11. Täydet 6 voittoerää takataskussa tyttönelikko jatkoi Kerttulaan kannustamaan liigapoikia Sammon kaatoon.

Sunnuntaina vuorossa oli jälleen kerran kotiturnaus, tällä kertaa D-tiikerisarjassa. Perusviisikon lisäksi joukkueeseen nostettiin Emma, joka on näyttänyt lupaavaa kehitystahtia kuluneen kauden aikana ja osoittanut hyvää asennetta treeneissä. Turnauksessa oli 3 peliä, joista Loimun tytöt napsivat 2-0 voitot tasaisilla suorituksilla. Emma hoiti osuutensa onnistuneesti, syöttäen jopa vastustajia kumoon pitkillä syöttöputkillaan. Toni-valmentaja päättikin ottaa Emman mukaan myös D-tiikerisarjan välieriin, joihin tytöt ovat menossa lohkovoittajina. Välierät pelataan Raisiossa 20.3.

Leidit napsivat päänahkoja samaan aikaan Säkylässä, otteluraportti ohessa.

Viikonlopun tuloksena pelkkiä 2-0 voittoja Loimun tytöille. Hyvältä näyttää, niinku kuuluuki...hyvä boogie :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti