maanantai 22. marraskuuta 2010

E-tyttöjen terveisiä Loimaalta

Loimaa 20.10.2010

1. Peli / Loimu - Koka
- 1. erä hieman unista pelaamista vai mistä lie johtunut, että peli alkoi Kokan merkeissä. Alun jälkeen tytöt skarppasivat hienosti ja Kokan oli otettava ensimmäinen aikalisä,
kun Loimu kiri rinnalle ja johtoon tilanteessa 8-7. Tämä johtui enimmäkseen siitä, että meillä oli varmemmat syötöt. Toinen Kokan aikalisä tuli tilanteessa 19-13.
Ei onneksi auttanut ja erä Loimulle 25-21. Huom! ensimmäisessä erässä Loimulle ei tullut yhtään syöttövirhettä!
- 2. erä: Koka syötti hyvin ja meni johtoon, kun meillä oli pelissä vielä hakemista. Hienosti tytöt skarppasivat ja taas tultiin takaa rinnalle ja ohi. Kokan ensimmäinen
aikalisä tilanteessa 14-9. Näillä main nähtiin myös ensimmäinen jalalla palautus Kokan puolelta. Tämä hieman hämmensi tyttöjämme, jotka jo lopettivat pelaamisen, mutta
onneksemme palautus meni rajan ulkopuolelle. Loppuerä mentiin kuitenkin täysin Kokan johdolla. Meillä lisäksi mukana muutamia harmillisia syöttövirheitä, jotka vaikuttivat
itseluottamukseen ja peliin. Koka myös selvästi paransi ensimmäisen erään nähden. Toinen erä siten kokalle 25-14.
- 3. erä: alku mentiin täysin Kokan tahdissa ja he pääsivät jo 8-2 johtoon. Kia otti Loimun ensimmäisen aikalisän ja joutui herättelemään tyttöjä. Peli alkoi heti tasaantua
ja tytöt nousivat hienosti hyvien syöttöjen ja pallojen johdosta 11-11 tilanteeseen. Kokan aikalisä ei kuitenkaan hidastanut tyttöjen hienoa nousua ja loppujen lopuksi erä
voitettiin 15-13 ja peli siis 2-1. Hyvä tytöt!

2. Peli / Loimu - Mustikat
- 1. erä: herättiin erään mukaan vasta 0-4 tilanteessa. Sanni aloitti kirimisen loistavalla 5(-6?) pisteen syöttöputkella. Mustikoiden oli otettava ensimmäinen aikalisä
tilanteessa 7-4. Aikalisän jälkeen jatko samantyylisesti eli paljon pisteitä puolin sun toisin suoraan syötöistä. Pallorallit ei jostakin syystä onnistunut kummaltakaan.
Peli parani kuitenkin molemmilla yhtälailla kun erää mentiin eteenpäin. 10-13, 10-14, 15-15, 15-17, 16-17, 17-17, 19-18, 19-19, 20-19, 21-19, 21-20, 22-20, 23-20 tilanteessa
Mustikoiden aikalisä. Heti tämän jälkeen Mustikoilla piste ja tilanne kiristyy 23-21. Tytöt kuitenkin tsemppasivat toisiaan hienosti ja vihdoin ja viimein erä kotiin pistein
25-21.
- 2. erä: taas herättiin pelaamaan vasta 1-3 tilanteessa. Ja jälleen alkoi hermoja raastava pisteiden keruu puolin sun toisin. Todella tasaisesti molemmille pisteitä. Mustikat
silti pisteen pari edellä aina 13-13 tilanteessen asti. Taidettin mekin johtaa kerran jossakin vaiheessa pisteellä, mutta hyvin Mustikat aina skarppasivat. Mustikat sai
muutaman turhankin helpon pisteen, kun meillä ei kolmansiin palloihin jatkajaa löytynytkään. 14-17 tilanteessa Kia herätteli tytöt aikalisällä. Hyvään kohtaan se tulikin.
Ja peli jatkui 15-18, 16-18, 17-18, ja vihdoin ja viimein saatiin Mustikat kiinni tilantessa 18-18. Taas 18-19 Mustikoille, kunnes tytöt jälleen skarppasivat hienosti ja
menivät ohi. Mustikat ottivat aikalisän tilanteessa 21-19. Ja peli jatkui tasaisena 22-20, 23-20, ja vielä kerran aikalisä Mustikoille tilanteessa 24-20. Ei onneksi auttanut kuin pisteellä
ja siten toinenkin erä Loimulle 25-21 ja koko peli 2-0! Yes - näillekin hävisimme kauden ensimmäisen koitoksen, joten eteenpäin on menty!
Hyvä tytöt, Loimu ja valmennus!

3. Peli / Loimu - Mansikat
- 1. erä: muutaman pallon ja Sannin loistavien syöttöjen jälkeen tilanne 7-0! Olipa hieno alku. Tämän jälkeen peli tasaantua tai siis me melkein lamaannuimme ja Mansikat
pääsi hienosti peliin mukaan. Tasatahtiin jatkettiin ja tilanne 10-10. Mukaan tuli useita kolmen kosketuksen palloja puolin sun toisin. 14-14, 14-15, 14-16,
15-17. Olivialta iskun poikanen ja Loimulle piste, tilanne kaveni ja enää yhden pisteen ero 16-17. Mansikoiden aikalisä kun saavutimme heidät tilanteessa 17-17.
Ja jatkui 17-19, sitten tosi pitkä pallo josta piste Mansikoille ja tilanne 17-20. Loppuerä samalla tahdilla eli molemmille tasaisesti pisteitä, mutta Mansikoille muutama
enemmän ja siten myös erä 21-25.
- 2. erä: Mansikat johtaa jo 5-0! Onneksi saadaa kavennettua 2-5. Jatkossakin Mansikat olivat meitä kuitenkin pallon verran edellä, josta johtuen he saivat ansaitun voiton
lopulta 25-13. Pelin jälkeinen loppuhuutokin 'huh-hah-huli ja turpaan tuli!' tuli melkein kuiskauksena. Tämä varmaan kuvaa fiiliksiä viimeisen pelin jälkeen, vaikka päivän