Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 29. marraskuuta 2010

Emman nelikolta täysi pistesaalis kotiin viemisiksi Eurasta!Vedan jengille eka tappio !!!

D992 tytöt mitä ilmeisimminkin varmistivat pääsyn lohkon neljän parhaan joukkoon ja näin hienosti ylempään jatkosarjaan !!! Hienoa Tytöt!!!

Pelit tytöt aloittivat ottelulla Jankon Lentislikkoja vastaan. Loimu selvästi taitavampi ja se vähä mitä pisteitä matkasi Loimaalle oli omien virheiden seurausta. Siis selvä peli 2-0 ( 25-6, 25-12).

Toisessa pelissä tytöt alussa hieman nukkuivat ja näin eka erä Euran Tornadoille. Seuraavat kaksi tasaväkistä erää Loimulle ja näin Tornado taintui hienosti 2-1 (23-25, 25-20, 15-13).
Tämä saattoi olla se tyttöjen suuri voitto jatkoon menon kannalta, aika näyttää ?? Toivottavasti !!

Viimeisessä pelissä KoiKu Salamat sammui selkeästi 2-0 (25-10, 25-13), Hyvä D992 !!!



D991 tytöt ylemmässä jatkosarjassa varmasti ja näin pelailtiin kunniasta ja lohkovoitosta !!!
Odotukset olivat suuret ja lataus hirmuinen, kohta kohdattaisiin Euran Tyrskyt !!


Ekassa pelissä vastaan asettui kuitenkin Jankon Pallopimut ja peli oli alusta saakka tyttöjen hallinnassa ja näin helposti voitto 2-0 (25-11, 25-7)

Sitten siinä toisessa pelissä allekirjoittanut näki parasta D-tyttölentopalloa mitä on koskaan nähnyt (oranssi-mustilla laseillaan)!! Oli tiikereitä, oikeita iskulyöntejä, torjuntaa ja varmistuksia. Ja jos säänöt olisi sallineet nii varmasti hypäreitäkin !! ; ) Ekassa erässä Loimun tytöt täysin YLIVOIMAISIA ja samoinn toka erän alun, mutta sitten TYRSKYI. Eura piristyi Junnilan huudattamana ja innoittamana varmasti myös elämänsä peliin, ensin Loimun rinnalle erissä ja sitten kuin niin usein , voittoon asti. Näin luultavimmin myös lohkovoitto Euraan, Onnea Tyrskyn tytöille ansaitusta voitosta !! Hieno peli D991, tappio hyvällä pelillä, ei kannata hävetä.

Kolmas peli pelailtiin KoiKun Tahmatassuja vastaan. Siinä ensimmäinen erä ihmeellisesti Tahmatassuille ja loput kaksi erää selkeästi Loimun tytöille, päivä pulkassa ja syömään : )


Lauantaina 12.12 Raisiossa ratkeaa sitten lopullisesti kaikki sijoitukset alkusarjassa. Kaikki mukaan kannustamaan loimun jengit voittoon !!

1 kommentti:

  1. Aika kynäilijöitä meidän sakissa; tosi hieno teksti Kaikka, kylmänväreet meni samalla tavalla kuin paikanpäällä Eurassakin.
    Oli kyllä niiiiiin hienoa peliä, että vaikea uskoa, kun miettii pelaajien ikää...
    Mikä mahtavinta, meidän molemmat joukkueet (todennäköisesti) jatkaa ylemmässä jatkolohkossa, vaikka Ainoa lukuunottamatta ovat vielä nuorempaa vuosikertaa, kuin sarjamääräykset sallisivat.
    Kati

    VastaaPoista