Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Salon turneen terveiset !!

Kevätkauden avausturnaus käytiin Salossa lauantaina 22.tammikuuta. 991 -joukkueellamme olivat odotukset korkealla päivän aloitusvastustajasta, Salon Viestistä. Edellinen kohtaaminen oli Powerissa hoidettu kotiin puhtaasti 2-0, mutta tiedossa oli salolaisten todella vahva joukkue, joka oli syyskaudella hoitanut otteluista pisteet kotiin lähes suvereenilla tavalla. Etukäteen tytöt spekuloivat Vedan kuntoa, sillä flunssa oli pahasti päällä...

Enstex 991:n kuulumiset.....

Ekassa pelissä vastaan asettui Salon Viesti. Peli lähti käyntiin tosi tasaisissa merkeissä. Onnistumisia ja näyttäviä suorituksia päästiin näkemään aina tilanteeseen 12-12 -saakka. Sen jälkeen 991-tytöille tuli muutama suora virhe ja pelaaminen loppui siihen. Erä Viestille 25-15. Toinen erä oli molemminpuolin hapuilevaa, Viesti kulki jatkuvasti muutaman pisteen edellä, kunnes otti loppukirin ja vei toisenkin erän suhteellisen helposti numeroin 25-18. Toni piti positiivisena asiana sitä, että "näinkin surkealla pelillä pystyttiin rimpuilemaan Viestin mukana".

Seuraavat ottelut RV/Sportia Teamin Lakutyttöjä sekä omia Loimun 992 -joukkueita vastaan tytöt hoitivat puhtain numeroin 2-0, mutta niissäkin peleissä suoritusvarmuus ja taito eivät tulleet parhaalla mahdollisella tavalla esiin.

Treenausta on siis jatkettava, entiseen malliin tai ehkä jopa kovempaa.

terkuin Kati

sitten 992 joukkueen pelit......

992:n peli-ilo oli suhteellisen ailahtelevaa lukuun ottamatta ekaa peliä.
Tytöt olivat selvästi latautuneet hyvin ja se näkyi pelin sisällä. Vastassa siis Rikala ja selkeä voitto 2-0.
Toiseen peliin (vastassa 991) lähdettäessä osa tytöistä oli hävinnyt mielessään pelin jo valmiiksi, kun taas osa oli täyttä taisteluhalua täynnä.
Harmi vain että ekassa erässä ei juuri taistelua nähty ja toiseen erään yritettiin tsemppi kaivaa. Se osaksi toimi mutta n. 8 pistettä annettiin
vastustajalle omien epäonnistumisten kautta ja se oli tällä kertaa liikaa. Tulos tappio 0-2.
Viimeisen pelin viimeiseen erään saimme jopa hurmokseksi luokiteltavaa tunnelmaa aikaiseksi ja se oli melkein tuoda vahvalta Koijärven porukalta erävoiton.
Peli päättyi tappioon 0-2 mutta toisessa erässä saimme 23 pistettä ja olimme pitkään johdossa.