tiistai 1. helmikuuta 2011

E-tyttö terveisiä Eurasta !!

Heippa!
Tässä olisi taas kuulumisia E-tyttöjen am-sarjan turnauksesta Eurasta!

Ensimmäinen isku tytöile tuli, kun Olivia sairastui ennen turnausta, eikä päässyt osallistumaan. Noh, hyvin tytöt tsemppasivat kolmestaankin: mukana siis Saana, Cia ja Sanni valmentajanaan Kia Venho.
Ekassa matsissa vastassa oli Salon Viesti ja tasoero oli selvä. Loimun likat eivät oikein saaneet peliään käyntiin ja Viestin tytöt osasivat sijoittaa syöttöjään niin hienosti, että juoksuttivat meidän tyttöjä ekassa erässä 25-7... Toisen erän alkuun saatiin vähän tsemppiä päälle ja muutama pinna meille päin, palloa saatiin kivasti peliin. Kuitenkin, armottomasti Viesti kiri etumatkaa ja Viesti oli kokojan harppauksen edellä. Toinenkin erä Viestille (25-10), ei auttanut Loimun tyttöjen pyristelystä! Viesti on tosi hyvä.

Toisessa pelissä saatiin heti alusta Cian parilla ässällä hyvä fiilis peliin. Tytöt ovat selvästi mielialapelaajia, ja mieliala nousee hyvistä suorituksista. Nakkila taisteli tilanteeseen 15-10 asti, mutta sitten Loimu vei erän hienosti 25-15! Toisen erän alkuun saatiin mahtava Sannin syöttöputki ja tilanne oli Loimulle hetkessä 9-1 ja katsomo hurrasi! Cia ja Saanakin onnistuivat hyvin syötöissä, vastustaja ei onnistunut nostamaan ja erä Loimulle suhteellisen helposti 25-11. Hieno peli!

Päivän kolmas peli oli sitten kotihallissaan pelannutta Euran Raikua vastaan. Tytöt ovat tällä kaudella voittaneet ja hävinneet EuRalle, joten tasainen peli oli tiedossa. EuRa räiski palloja alusta asti takaisin ensimmäisestä kosketuksesta ja meidän tytöt menivät liikaa mukaan siihen. Rankaisu oli välitön ja tilanne oli hetkessä 3-9. 10-16 tilanteeseen meidän tytöt kirivät hyvillä kolmen kosketuksen suorituksilla, mutta sitten tuli suuria nostovaikeuksia. Lisäksi syöttövirheitä tuli tässä erässä aivan liikaa. Takkiin tuli 12-25. Toisen erän alku oli tasaista vääntöä 16-16 tilanteesee asti ja tytöt olivat täysi tsemppi päällä. Sitten pieni notkahdus ja nostovaikeuksia, EuRa siirtyi 19-21 johtoon. Tytöt eivät antaneet periksi, EuRa pakotettiin aikalisään tilanteessa 22-24, 23-24 ja EuRan toinen aikalisä. Toiveet oli tässä vielä korkealla, että mentäisiin kolmanteen erään, mutta eih! 23-25 toinenkin erä EuRalle. Ei hävitty huonolla pelillä!!

Kiitos kaikille taas mukavasta päivästä, seuraavaksi jatketaankin sitten Raisiossa!