1. peli, SalVi Tuplat – D991 0–2 (9-25, 9-25)

Loimun tytöt lähti ennakkosuosikin paineet niskassa ensimmäiseen peliin kotiturnauksessa.

Selkeä voitto kotijoukkueelle.

Kaikki tytöt pelasivat vähintäänkin omalla hyvällä tasolla.

1. peli, D991 - KoiKu Tahmatassut 2-1 (23-25, 25-20, 15-9)

Nyt oli luvassa astetta kovempi peli. Latausta oli selvästi aistittavissa katsomoa myöten.

Olihan edelliset kaksi kohtaamista tälläkaudella päättyneet Loimun tyttäjen 2-1 voittoihin. Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä, mentiin ”toisen teknisen paikkeille” lähes tasapisteissä.

Sitten OranssiMustille tuli ”liian pitkä” musta hetki ja tilanne oli Tahmatassuille erä 19- 24. Tässävaiheessa koitettiin vielä laittaa täysillä kampoihin mutta erä meni vastustajalle 23-25. Saatiin loppuun kuitenkin hyvä nousu. Tästä oli hyvä jatkaa. Vaikka pala oli monella tytöllä kurkussa, erätappiot eivät ole olleet arkipäivää.

Toiseen erään mentiin kuitenkin voittoa uhkuen, valmentajan luodessa uskoa pelaajiin

-”ainahan nämä pelit on päättyneet meille 2-1”

Tasainen toinen erä kääntyi lopussa Loimun eduksi, selvästikkin 25-20.

Kolmas erä, pidettiin pää kylmänä ja tytöt hoitivat homman himaan ammattimaisesti 15-9.

Koko ottelu taas kerran 2-1 voitto rakkaasta vihollisesta.

Onnistujia oli taas koko joukkue, tässä pelissä palloa lyötiin varsinkin Loimun toimesta todella paljon, mutta KoiKun tytöt puollustivat takakenttää paremmin kuin loistavasti. Allekirjoittaneen mielestä KoiKun paras peli keskinäisistä kohtaamisista.

1. peli D992 – D991 0-2 (16-25, 9-25)

Loimu vs. Loimu kamppailu, viimeisenä pelinä.

Ensimmäisessä erässä D992:n sinnitteli 16 pisteeseen asti, ja oli hienoa katsoa kuinka hyvin he puollustivat takakenttää. Vastayökkäys vaan jäi turhan helpoksi.

Tässä erässä 991 sortui hienoiseen ylimielisyyteen. Valmentaja piti jopa pienoisen tiukkasävyisen puheenvuoron erätauolla, tästä joukkue otti onkeensa ja peli oli ihan erilaista toisessa erässä, toinen erä selvin numeroin 9-25 ja koko ottelu D991:lle 2-0.

Tämänpäiväinen turnaus oli valmentajan mielestä ehkä kauden paras, viimeisen pelin ensimmäistä erää lukuunottamatta. Onnistujia olivat kaikki viisi tyttöä, jokainen pelasi vähintäänkin omalla hyvällä tasolla jotkut jopa erinomaisella. Tilastojen valossa jokainen tyttö jäi jokaisessa ottelussa reilusti plussan puolelle. Vastaanotto, joka ottelussa 90% luokkaa ja hyökkäyskin oli n. 40% joka ottelussa. Hienoa tytöt, tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä.