Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Tammelan terveisiä !!

Kirkas auringon paiste ja paukkuva pakkanen saatteli autokaravaanimme matkantekoamme kohti Tammelaa. Lentopalloilijathan ei pakkasta tai vastustajaa kumarra kun tyttäremme valmistautuivat taistelemaan voitosta vaikka vähin joukoin.

Niin oli lähestyvä hiihtoloma ja joka keväinen infektioaalto iskenyt myös joukkueeseemme, jättäen taistelutantereelle kolme muskettisoturia: Emma, Tata ja Olivia. Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta.. niinhän se menee. Valmentaja hioo tarvittavat kuviot lumeen, peliparketille sekä tyttöjen takaraivoon ja näin on valmis kolmen kopla kohtaamaan päivän vastustajat.

Ensimmäinen peli oli Koijärven Tahmatassuja vastaan.

Pillin vihellys ja vastustajan aloitussyöttö. Peli lähti hyvin liikkeelle, nostot sujuivat mutta pallon vastustajan kenttään takominen uupui. Tilanne oli jo 0-7. Valmentajan aikalisä ja aloitussyöttö tytöille. Siitä se sitten lähti, pisteitten takominen myös omalle tilille. Piste pisteeltä kurottiin välimatkaa kiinni. Puolustus toimi, passit osuivat paikoilleen ja jopa lyöntejä nähtiin. Tytöt pelasivat miten vain kolme muskettisoturia voi pelata jo valmiiksi vahvaa vastustajaa vastaan. Lopputuloksena kuitenkin ensimmäisen erän häviö 17-25.

Vaikka tytöt pelasivat hyvin ensimmäisen erän, häviö taisi kuitenkin nakertaa itseluottamusta. Ja näin toiseen erään lähti vähän vaisumman oloinen soturijoukkio. Valmentajan aikalisien jälkeen nähtiin myös hyvää taistelua. Hyökkäyspeli jäi vaisummaksi, varmojen ratkaisujen kautta yritettiin hakea pisteitä. Ei auttanut vaikka salissa kaikui huuto: rohkeutta tytöt! Tytöt hoitivat omia tonttejaan mallikkaasti, mutta vastustaja oli tänään vahvempi. Toinen erä myös vastustajille 25-14.

Yhden pelin tauko ja akkujen latausta. Tunnelmaa ehdittiin nostattamaan tässä välissä myös joukkuekavereiden peliä kannustamalla.

Toinen peli oli Rikalavolleyn Lakutyttöjä vastaan.

Kolmen kopla aloitti pelin vähän vaimeasti. Tasaisen hyvät suoritukset pitivät tytöt selkeässä pistejohdossa koko erän. Erässä nähtiin taas hyviä suorituksia, syöttöputkia sekä yksi kolarikin. Kolarista tosin selvittiin ilman vaurioita. Voitto koplalle 25-17.

Toisessa erän alussa vastustaja yritti rimpuilla karkuun, mutta tyttöjen syöttöputket takasivat johtoaseman koko loppueräksi. Koplalle myös toisen erän selvä voitto 25-11.

Tytöiltä selvä, hieno peli. Tosin vähän rohkeampia suorituksia ja lyöntejä jäätiin kaipaamaan katsojarivissä. Niitä odotetaan näkyviin tulevissa turnauksissa ;)

Myös Iinan joukkueen rivit olivat vajaat kun Aino makoili flunssassa kotona. Muut tytöt kuitenkin suht terveenä ja valmiina päivän koitoksiin.......

vaan eipä taineet kuitenkaan kovin valmiina olla ensimmäiseen peliin Lakutyttöjä vastaan. Peli oli alkuun hyvin hermostunutta ja virheitä tuli solkenaan helpoistakin palloista. No tytöt ottivat rutiinivoiton 2-0 (25-17, 25-17) ottelusta parantaen peliään loppua kohti, syytä olikin sillä vastaan tulisi seuraavaksi sarjakärki Salon Viesti.

Jo alkulämmittely antoi odottaa hyvätasoista peliä. Molempien joukkueiden pallottelu ja iskurullaus sujuivat kuin muutamaa vuotta vanhemmilla tytöiltä, komeeta katseltavaa !! Ekassa erässä huomasi, että Salon tytöt olivat selvästi hermostuneempi kuin meidän pimut. Erää edettiin tasaisesti kunnes Loimu loppukirissä nappasi erän pistein 25-22. Toinen erä kotiin samoin numeroin 25-22 ja näin koko ottelu 2-0. Pelit siis 1-1 Salon kanssa tällä kaudella, mitenköhän seuraavaksi ??

Seuraavaksi matkaamme Halikkoon jotta saadaan loppusijoitukset selville !! Hyvältä näyttää !!