Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Halikon turnaus 6.3.2011 !

Viime sunnuntaina palloiltiin Halikossa viimeisen kerran ennen välieriä. Molemmat joukkuemme selvittivät tiensä välieriin 16 parhaan joukkoon, hieno homma !!! Vaikkakin menestyäkseen välierissä Nean joukkueen pitää löytää kadoksissa oleva peli-ilo ja ruveta taas nauttimaan pelaamisesta ja toistensa seurasta !!!! Iinan joukkueelta uskaltaa odottaa jo nyt pääsystä pelaamaan sijoista 1-8, toiselle joukkueellemme se voi olla nykyhengessä pääsemätön paikka, mutta onhan tässä vielä muutama viikko aikaa löytää solmukohdat ja avata ne !! Mielestäni tyttöjen tulee ottaa itseään niskasta kiinni ja komentaa itseään tekemään suoritukset huolellisemmin, Timpan ja Tonin oppien mukaan.....

Sitten peleihin...

Ekassa pelissä Ainon joukkue sai vastaansa Salon viestin kakkosjoukkueen Tuplat. Pelistä jäi mieleen meidän tyttöjen suht varmat suoritukset vaikkakin Let's go meininkiä ei näkynytkään. Huomion arvoista oli myös Tuplien todella paljon parantuneet suoritukset ja rohkeat iskulyönnit. Toimittaminen pallo verkon yli iskulyönnillä, vaikkakin hiljaisella, on aina vaikeampi vastustajalle kuin sormilyönti !!! Positiivisena asiana mainittakoon Tuulin selkeästi parantunut passipeli, hienoa !! Peli siis meille 2-0 (25-14, 25-15)

Toisessa pelissä vastaan tulivat Koikun tytöt. Peli alkoi tasaisissa merkeissä. Tilanteessa 9-9 Iinan syöttöputki katkaisi Koikun tyttöjen selkärangan ja vapautti meidän pelin, erä meille helposti 25-14. Toiseen erään tyttäremme lähtivat kovalla asenteella ja heti erän alussa tuli selväksi ettei Koiku ota sitä yhtä erää mikä tavaksi on tullut edellisissä kohtaamisissa. Monipuolinen passipeli ja mahtavat iskut olivat taas komeeta katseltavaa, erän pisteet 25-16 kertovat ylivoimasta !! Asenne ja halu voittaa näkyvät myös Ainon ilmeessä vaihtopenkillä ; )

Turnauksesta saadut 4 pistettä tarkoittavat sitä että tytöt ottivat lohkon kakkossijan Salon viestin jälkeen, tasapisteissä tosin!! Hienoa Tytöt !!

ja sitten Nean joukkueen kuulumiset.....

Loimu 992-joukkueen kuulumiset Halikon turnauksesta

992-joukkuetta vastaan asettui ensimmäiseksi Salon Viesti. Turnauspäivän ensimmäinen peli oli aavistuksen verran hermostunutta, mutta aika ajoin hyvin puolustavaa ja uhrautuvaa peliä. Erityisesti aloitussyötöt olivat varmoja läpi koko ottelun. Pisteet matkasivat kuitenkin Saloon ottelun päättyessä 0-2 (14-25, 17-25).

Päivän toisessa ottelussa vastaan tuli Salon Viesti Tuplat. Ensimmäisen pelin hermostuneisuus jatkui myöskin toisen ottelun ensimmäisessä erässä, joka päättyi vastustajalle pistein 25-15. Toinen erä ja varsinkin sen loppu oli tiukkaa taistelua palloista ja erä päättyikin Loimun tytöille 22-25. Erien ollessa tasan 1-1 jouduttiin kolmanteen, ratkaisevaan erään, jonka sitten SalVi Tuplat vei pistein 15-9. Ottelu päättyi SalVi Tuplan voittoon 2-1.

Tällä kertaa ei ollut pisteitä kotiin tuotavaksi, mutta pelillinen kehitys on mennyt mukavasti eteenpäin.