Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

D-AM sarja jatkui Halikossa, SalVi:n isännöidessä

Eilat joukkueen viimeaikaiset pelit ovat ailahdelleet melkoisesti. D-sarjassa ei oikein ole pelattu omalla tasolla. Jos ensimmäinen erä on mennyt hyvin, toisesta erästä ei oikein ole tullut mitään. Se ei oikeastaan sinänsä ole mikään suuri ihme, vielä ei nimittäin vastus ole ollut ihan kovemmasta päästä. Mutta jos tekemisen laatu ei muutu, on selvää että voitosta voittoon kävely loppuu.

Tällä kertaa siis matkasimme Halikkoon. Jälleen otteluohjelman mukaan oli kaksi peliä. Pelipaikalla olimme totutun kaavan mukaan tuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua. Tutut aloitusrutiinit alkulenkkeineen ja sitä kautta ensimmäiseen peliin.

Loimu Eilat – KoKa 2-0 (25-6, 25-21)

Ensimmäinen erä selvin lukemin meille, tosin vastustajan suurella avustuksella. Toinen erä olikin sitten taas päinvastainen. Peli oli tosi tahmeaa. Joka osa-alueella tehtiin virheitä, nostokin jopa petti. Vaikka pelistä peliin on menty n. 90% nostolla. Passipeli ei toiminut, johtui tietysti osaltaan heikosta vastaanotosta. Hyökkäys ontui ja jne jne. Silmiinpistävää oli heikko palloton pelaaminen. Liikkuminen, valmistautuminen, äänen käyttö ja rohkeus, jopa iloisuus muuttui osalla tuskailuksi. Tälläkin pelillä kuitenkin 2-0 voitto. Ei huono!

Loimu Eilat – SalVi -00 2-0 (25-20, 25-18)

Toiseen peliin lähdettiin taas ilman paineita. Mutta ehkä niitä pitäisi hiukan olla. Seisoskelu jatkui, sillä poikkeuksella että nyt sitä oli alusta loppuun. Salon nuorempia tyttöjä vastaan on kuitenkin kiva pelata. Heillä on selkeä ajatus/idea pelissä ja he koittavat noudattaa sitä. Tässä pelissä kuitenkin meidän ylivoima ja rutiinit veivät vielä voiton.

Päivän saldo: Iloista tekemistä näytti Tuuli, Juti ja Olivia. On hieno nähdä kuinka tytöt jotka C-sarjassa saavat selkeästi enemmän penkkiaikaa, näyttävät osaamistaan ja pelirohkeuttaan D-sarjassa. Näin sen asian juuri kuuluu ollakin, siitä valmennus on erityisen iloinen. -Kun on näytön paikka, silloin on näytettävä. Toinen hyvä juttu on että nämä vaikeatkin pelit vievät osaamista ja kehitystä eteenpäin. Eli valoisin mielin kohti uusia turnauksia. Niitä olisi tälle vuodelle vielä kaksi jäljellä, molemmat kotiturnauksia. Ceessä SM-karsinta/AM-sijoitus 9-20 ja Deessä alkulohkon viimeinen runkosarjan turnaus.

Vielä on siis kaikilla aikaa näyttää, mitä oikeasti osaa. Leuka pystyyn ja kohti uusia seikkailuja. Jos jollekin jäi sellainen olo, että mitään hyvää ei tapahtunut, niin tilastot kertoo totuuden. 1.peli VO 81%, HY 39% ja 2.peli VO 66%, HY 33% joten D-peliksi noissa lukemissa on melko monelle Suomen D-joukkueelle tekemistä ja vielä useammalta jää tekemättä.

- Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti