Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

lauantai 26. marraskuuta 2011

Pikkujouluterveisiä Perniöstä!

Perniö 26.11.2011

Perniö - Loimu / 0-2
1. erä: 14-25
Peli oli iloista ja hyvän näköistä. Miten suuri ero olikaan viime kerran turnaus peleihin nähden! Nyt pisteet tuli oman onnistumisen kautta eikä vain vastustajan virheistä.
Empulta tuli muutama hieno ja näyttävä isku, Nean aina varmat nostot, Emman hurjan tehokkaat syötöt, Sannin muutamat jujut ja Cian hyvät passit toimivat.
2. erä: 22-25
Peli tasoittui huomattavasti ensimmäiseen erään nähden. Pisteiden osalta mentiin hyvin tasaisesti. Tilanteessa 17-14 valmennuksemme otti aikalisän ja rauhoitteli tyttöjä. Tämä auttoi ja heti perään Saanan syötöt purivatkin hienosti. 18-22 tilanteessa Perniön aikalisä. Tuntuu näköjään tehoavan nämä tauot. Peli saatiin kuitenkin päättymään Nean hienoon iskulyöntiin, joka meni suoraan kenttään.
Tässä toisessa erässä nähtiin kaksi todella pitkää pallorallia, joissa molemmat joukkueet nostivat hienosti palloja tilanteissa, vaikka katsomo oli varma jo pisteistä.
Hyvä tytöt! Hienoa taistelua koko joukkueelta!

Masku - Loimu / 0-2
1. erä: 16-25
Iloinen peli jatkui, joka näkyi myös pisteissä. Onnistumisia tuli kaikille kautta linjan.
2. erä: 6-25
Loimulle erän pisteet kutakuinkin kaikki suoraan syötöistä.

Paimio - Loimu / 0-2
1. erä: 9-25
Samantyyppinen pelin kulku kuin edellisessä pelin toinen erä. Harvakseltaan vastustaja sai palloja palautettua.
2. erä: 19-25
Marssiväsymystä? Vastustajalla useita pisteitä, kun oma peli hieman herpaantui. Pelillisesti meillä ei olisi ollut mitään hätää, mutta onnistumisia tuli aikaisempaa vähemmän. Lisäksi omat syöttövirheet kummastuttivat. Meidän aikalisä tilanteessa 14-12. Ja heti päästiin peliin paremmin mukaan.
Paimion aikalisä tilanteessa 16-16. Aikalisä ei tällä kertaa vastustajaa auttanut. Paimion toinen aikalisä pisteiden ollessa 19-24. Tytöillä kuitenkin hyvä vire päällä ja viimeinen puuttuva piste tuli. Hyvä tsemppi loppua kohden ja ehdottomasti Paimiolta hyvä toinen erä ja kuulema myös päivän paras.

Kokonaisuudessa peli kulki selvästi aikaisempaa paremmin. Lisäksi valmennus oli muuttanut pelikiertoa siten, että 5 tyttöä pelissä ja 1 tytöistä penkillä. Näyttää toimivan erittäin hyvin.
Hyvää ja hauskaa pikkujoulua kaikille!
-Jonna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti