Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 30. tammikuuta 2012

Kaislojen toinen turnaus C-superissa

Lentopallo on ihmeellinen peli. Sen todistivat Kaislat todeksi lauantain turnauksessa. Ilpoisten palloiluhallissa pelatussa turnauksessa ensimmäiseksi vastustajaksi asettui Loimu Leimahdus.

Kaislat olivat ensimmäistä erää tappiolla jo 20 – 10, mutta sisukkaasti taistellen ja uhrautuen tytöt ottivat värikkäiden vaiheiden jälkeen erävoiton pistein 24 - 26. Toisessakin erässä tytöt olivat jo viisi pistettä tappiolla, mutta saivat kuin saivatkin pelin käännettyä. Erä kirjattiin Kaisloille 25 -27 ja lopputuloksena 0-2-voitto Leimahduksesta. Hyvä peli!

Toisessa pelissä vastustajaksi tuli Liedon Parma Ator. Lieneekö suurin latautuminen jo purkautunut ensimmäisessä ottelussa, koska Kaislojen otteet ensimmäisessä erässä olivat hieman haparoivia. Erä päättyikin Atorien voittoon 27-29. Toisessa erässä tytöt kokosivat rivinsä ja erä kirjattiin Kaisloille 25-21. Kolmas ja ratkaiseva erä olikin tasaista taistelua pisteistä. Erä lopulta Kaisloille 15-12 ja voitto 2-1.

Kolmannessa ottelussa vastustajana oli Turun Urheiluliitto. Tytöt hoitivat pisteet kotiin varmoilla syötöillä. Ottelu kirjattiin Kaisloille 0-2 (12-25 , 9-25).

Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia koitoksia!