Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

lauantai 4. helmikuuta 2012

Kaislat LTU:n vieraana Liedossa!

Kauhean kylmä pakkasaamu, mutta kaikki Kaislat olivat pelipaikalla ajoissa (toiset enemmän ajoissa kuin toiset... kyllähän kerran viidessä vuodessa voi olla ihan väärällä koululla, ei onneksi kovin kaukana :D ). Kahvipalvelu toimi ja sitä totisesti tarvittiin koko päivän, sillä hallissa oli varmaan alle 15astetta lämmintä ja puhalsi luihin ja ytimiin! Hui! Lisäksi Emppu, Cia ja Sanni olivat vähän puolikuntoisia, mutta pelihaluja löytyi.

Tytöille viileä ilmasto tuntui sopivan. Heti ekassa pelissä vastaan tuli Liedon Parman Sapelihammastiikerit, joille olimme pari viikkoa sitten hävinneet 2-0. Nyt ei ollut tiikereiden hampaat iskussa, vaan Kaislat jyräsi ekassa erässä tasaisesti koko ajan askeleen edellä. Aamut ovat monesti olleet vaikeita, mutta nyt ei tietoakaan! Peli kulki! Vastustajan peliä piti pystyssä yksi pitkä tyttö, mutta hän ei päässyt nyt samalla tavalla riehumaan verkolla kuin viimeksi.
Toka eräkin lähti hyvin, mutta kääntyi kuitenkin tiukasti vastustajalle. Kolmanteen lähdettiin ylivarovaisesti ja silloin monesti näyttää suoritustaso laskevan. Oltiin 10-12 häviöllä, mutta vastustaja teki pari pientä virhettä ja meille tuli onnistumisia, ennen kaikkea Nennun aivan mahtavat syötöt, eräpallotilanteessa vielä ässä ja voitto kotiin! Mahtava revanssi!
(Sapelihammastiikerit - Kaislat 1-2 (16-25, 25-23, 12-15))

Toinen peli oli sitten oman seuran Auroroja vastaan. Peli meille aivan pystyyn! Vastustajalla ei ollut kyllä mitään mahdollisuuksia Kaisla-tykityksessä. Kaisloille on kauden aikana selvästi mun mielestä tullut pelivarmuutta ja omat suoritukset toimii. Hienoa! Toisessa erässä taso vähän laski, kun vastustaja sääti pahasti, mutta selkeä voitto.
(Kaislat - Aurorat 2-0 (25-4, 25-7))

Seuraavana Kaislojen käsittelyyn pääsi LTU. LTU pelasi melko pirteästi ja teki vähän omiakin pisteitä. Tässä vaiheessa kannustusjoukkojen kädet olivat jo täysin paleltuneet. Harvoin on halleissa myöskään nähty tuomaria pipo päässä tai tumput kädessä ja kirjureita toppatakeissaan. Onneksi tyttöjen tunnelma ei hyytynyt. Eka erä Kaisloille selkeästi, toisessa erässä muutamia pahoja omia hyökkäysvirheitä. Vastustaja johti jo 12-9. Emma johdatteli hyvillä syötöillä Kaislojen nousua ja pian tilanne olikin meille 19-12. Siitä loppuerä hoidettiinkin jo laulellen.
(LTU - Kaislat 0-2 (9-25, 14?-25))

Viimeisessä matsissa jatkettiin Liedon Lumileopardeja vastaan. Lieto teki koko ottelussa 2 omaa pistettä, pelattiin siis ihan yhteen päähän. Ei muuta kerrottavaa. Hienoa!
(Kaislat - Lumileopardit 2-0 (25-8, 25-6))