Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Neljä peliä, neljä voittoa!

Loimun Kaislat aloittivat kevätkautensa C-Tiikerisarjan turnauksessa Piikkiössä. Edessä oli jännittävä ensimmäinen turnaus isolla kentällä kuuden tytön vahvuudella. Cia, Sanni, Emma, Tuuli, Nea, Emilia ja Olivia valmistautuivat normaalein kuvioin herttaiset Kaisla-nauhat hiuksia koristaen!

Valmennuksessa Kalle peluutti ja Timo kuvasi ja kannusti.

Kannustusjoukot olivat oivassa vedossa heti alusta lähtien olihan puffetti tarjonnut kahvia kiulukaupalla.

Parma Ator – Loimu Kaislat

Ensimmäinen erä meni Loimun komennossa. Peli pyöri hyvin, vaikka passaria välillä haettiinkin. Peli-ilo oli silminnähtävää! Kannustusjoukot olivat jo hakeutumassa seuraavaan sarjaan vastuksen saamiseksi…

Hieman oli takki auennut pelaajillakin toiseen erään lähtiessä ja Parma nöyryytti Loimua rumin luvuin.

Kolmas erä alkoi syöttöputkella, jossa Kaislat ottivat 0-4 johdon ja pakottivat vastustajan aikalisään. Tilanteessa 1-8 vaihdettiin puolia, Loimun hyvä oma peli säilyi ja Sanni niittasi ottelupallon parkettiin. Heja Loimu!

Lopputulos: 1-2 ( 11-25, 25-15, 15-7)

Loimu Kaislat – TuUL

Vaikka peli Loimun komennossa menikin, niin voi passaamisen sietämätöntä vaikeutta! Pelissä nähtiin kuitenkin Tuulin ja Olivian taidokkaita ässäsyöttöjä, Sannin, Cian ja Emman ovelia jujutuksia sekä Epun ja Nennun monipuolisia iskuja.

Lopputulos: 2-0 (25-17, 25-19)

LTU - Loimu Kaislat

Kolmannessa pelissä Kaisloja vastaan asettui tuttu ja vahva joukkue D-sarjasta, mikä loi loistavan ja äänekkään tunnelman halliin. Ensimmäinen erä eteni Loimun johdossa, mutta selvää oli, ettei LTU anna periksi. Molemmat joukkueet tsemppasivat omiaan ja ilmassa oli oikeaa lentopallon riemua! LTU otti aikalisän tilanteessa 15-8 ja näytti siltä, että erä oli taputeltu. Katsomossa Knuutilan (Sr.) ääni kysyi raikuvasti: ”Mistä näitä pinnoja tulee?” Kaisloilla peli sekoaa ja LTU takoo pisteitä. Onneksi erä saadaan päätettyä kunnialla, Emman hienolla jujulla!

Toinen erä etenee tasatahtia, kun Emma loukkaa lievästi. Kalle ottaa aikalisän ja tyttö saadaan taas kentälle. Eppu syöttää kovaa ja Tuuli kerää palloja peliin ahkerasti. Sannikin viihtyy syöttöruudussa pitkään. Emma päätti taas erän ja samalla myös ottelun!

Lopputulos: 2-0 (25-21, 25-17)

Loimu Kaislat – Kataja Jokerit

Kuka voittaa? Loimu! –huudoin Kaislat ottivat pelipaikkansa ja aloittivat viimeisen ja uuvuttavan pelin. Tytöt olivat väsyneitä ja keskittyminen herpaantui. Mikään ei oikein onnistunut. Vastustaja lahjoitti kuitenkin pisteitä monilla syöttövirheillään. Cia passasi sitkeästi ja erän pisteet saatiin siedettäviksi.

Erätauon jälkeen ilo voitti väsymyksen ja ässiä putoili Katajan kenttään toinen toisensa perään. Jokerit lahjoittivat myös roiman määrän pisteitä ja siten erän pisteet olivat tylyt.

Kolmas erä jaksettiin painaa ja lopussa kiitos seisoi!

Lopputulos: 2-1 (23-25, 25-10, 15-7)