Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

D-tiikeri välierät Orivedellä ja Kaislat liekeissä!

Eilen lähdettiin porukalla heti aamusta kohti Orivettä ja D-tiikerisarjan välieriä. Ei oikein tiedetty mitä odottaa, paikalla olevista joukkueista oltiin tällä kaudella aiemmin kohdattu vain Perniön Urheilijat. Muut paikalla olevat joukkueet olivat järjestäjä Oriveden Ponnistus, Lempäälän Kisa ja Lapin Narvi-Pallo. Matkaa taitettiin pikkubussilla ja osa kannustusjoukoista seurasi omalla autolla. (Ville ja Jonna, kiitos kyydistä! =) ) Paikanpäällä kahvia koneeseen aikuisille ja likat pikku ulkoilulle, eikös se oo ihan reilua näin?

Eka peli oli LeKi Bananasta vastaaan ja tavalliseen tapaan Kaislat oli aamusta vähän unessa, ja katsomossa mietittiin jo, että tulee pitkä päivä, jos tyttöjen peli on tätä.... Onneksi peli käynnistyi kuitenkin jo ekan erän puolivälissä hyvin, ja loppuerästä LeKi banaanipukuineen jäi ihan seisomaan! Eppu oli jo ekassa pelissä hyvässä syöttövireessä, vaihdellen pitkää ja lyhyttä ja takakulmatkin löytyi hyvin, tätä jatkui koko päivän! Meidän likat pelasi hyvää rauhalllista omaa peliä. LeKi nosteli kyllä hyvin, mutta hyökkäyskuviot oli kyllä ihan eri tasolla meidän puolella. Hieno aloitus päivälle!
Kaislat - Bananas 2-0 ( 25-15, 25-8)

Yhden pelin odottelun jälkeen toisessa pelissä vastaan PeU, joka oli juuri hävinnyt tiukan pelin LeKille. Kaisloille odottelu ei oo koskaan tehnyt hyvää, joten taas pelin alussa pientä käynnistelyä. Mutta eka erä hoidettiin kuitenkin mallikkaasti. Tasoero selvä! Katsomossa keskusteltiiin kolehdin keräämisestä, jotta saataisiin yhdelle Perniön tytölle tossut hankittua. Teki pahaa katsoa verkolla touhuilua, kun toinen on paljain varpain.... Tokan erän alussa taas Epun hieno syöttövuoro ja PeU oli aivan antautunut. Nättiä rauhallista omaa peliä meiltä!
Kaislat - PeU 2-0 (25-11, 25-7)

Cia joutui tässä vaiheessa lähtemään juhliin Turun suunnalle ja Emma, Nea, Eppu ja Sanni jatkoivat pelaamista neljästään! Vastaan seuraavaksi etukäteen lohkon kovin vastus, OrPo, joka ei ollut aiemmin kaudella hävinnyt erääkään, hui! Timokin ilmestyi vielä katsomoon kannustamaan omia tyttöjään, joten meininki oli hyvä!
Meidän peli käynnistyi heti loistavasti. Eroa revittiin heti alkuerästä ja OrPon peli oli todella seisovaa. Muutama hyvä yksilö, mutta ei riitä, kun meillä on joukkue! Lisäksi OrPo hyökkäsi lähinnä sormilyönneillä, kun meidän tytöt löivät ja sijoittelivat. Ei mitään muuta ku hieno erä.
Toiseen lähdettiin muutamalla meidän virheellä ja OrPon kannattajat sekosivat katsomossa XD. 1-4 tilanteessa Kalle otti aikalisän ja oma peli käyntiin. OrPo yritti, tilanteet meni toisessa erässä 1-4, 9-8, 15-9, 17-12, 19-13, 23-17, 23-21, mutta erän lopussa kiitos seisoi ja meille 25-21! Hieno peli ja enteili kivaa lopputurnausmeininkiä!!
Kaislat - OrPo 2-0 (25-15, 25-21)

Vimppaan peliin NarPaa vastaan lähdettiin iloisissa tunnelmissa. Peli kulki ja vastustaja näytti seisovan kentällä meidän hyvin liikkuviin likkoihin nähden. Eka erä meille ihan selkeesti. Toinen erä käynnistyi katsomon aalloilla ja oli ihan huh-hah-huli meininkiä kentälläkin. Selkeesti meidän peli, vaikka vastustaja yli kymmenen pistettä toisessa saikin ;) .
Kaislat - NarPa 2-0 (25-9, 25-12)

Kaiken kaikkiaan todella hyvä päivä kaikilta tytöiltä. Syöttö kulki sopivasti, vaikeustasoa oli, nousi hyvin, palloa haettiin ja hyökkäyksissä oli sopivassa suhteessa voimaa ja päätä! Hyvä meidän Kaislat! Kotimatkalla pikkubussissa oli tunnelmaa ja reipas mieli kaikilla! Kiitos tytöt ja Kalle ja kannustusjoukot taas kerran kivasta päivästä!

Tänään oli hyvä päivä!

-jutta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti