Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kevättä ilmassa

Maaliskuu alkaa olemaan paketissa ja samoin käy kohta sarjoillekin.

D-AM sarjassa tytöiltä (Eilat) jäi välierät väliin, koska yläsarjan 1. ja 2. meni suoraan finaaliin. Loput neljä paikkaa ratkeaa 24-25.3 Finaalit pelataan 14.4 Ruskotalolla Ruskolla. Järjestely vastuu on Loimun D-tytöillä.

D-tiikeri sarjassa pelattiin välierät 24.3. Meidän Kaislat joukkue kävi Orivedellä hoitamassa nämä pelit kunnialla läpi. Neljä peli, neljä voittoa, eräsuhteella 8-0. Hyvä valmistautuminen tiikeri-sarjan finaaleihin. Paikka on vielä hieman auki. Katsotaan ketkä finaaleihin pääsevät, sitten ratkeaa varmaan järjestäjäkin. – Voipi olla melko lähelläkin.

C-SM Sarjassa Loimu MiniC oli välierissä Hollolassa, josta oli tuomisena välierälohkovoitto. Pelit jatkuu 31.3 alemman sarjan sijoitusturnauksella, jossa pelataan sijoista 1-8. Kokonaisuutena 25-32. Saavutus on loistava sijoituksellisestikin jos lähes D-ikäisellä ryhmällä pelataan 30. joukkoon SM-sarjassa.

C-Super sarja saatiin päätökseen jo 17.3 Meidän tytöt (Kaislat) olivat loistavasti sijalla 11. Tämä joukkue onkin sitten puhtaasti D-ikäinen. Hyvä tytöt!

Maaliskuu on kaiken kaikkiaan ollut melko raskas. Johtuen suuresta sairastelu määrästä. On ollut vatsatautia, flunssaa ja muita kipuja. Nyt alkaa selkeästi jo vähän helpottamaan.

Maaliskuun pienpeliturnauksessa saatiin uusia voittajia. Osaksi varmaan siksikin kun edelliset voittajat eivät osallistuneet. Se ei kuitenkaan yhtään vähennä voiton arvoa. Voittajat ovat voittonsa ansainneet. Tällä kertaa voiton korjasi Eiloista Jenny ja Kaisloista Sanni. Hyvä tytöt, taas oli hienot pienpelit.

Maanantaina 26.3 alkaa uusi neljän viikon jakso. Suurin muutos tulee, kun treenien alkuun otetaan alkulenkki mukaan. Pian alkaa olemaan se aika kun aletaan valmistautumaan seuraavaan kauteen.

Tästä jatketaan eteenpäin hyvällä asenteella. Jokainen tyttö alkaa huomioimaan omaa tekemistä ja tekemisen laatua. Sitä on jokaisella varaa nostaa. Muistetaan.

LAATU KORVAA MÄÄRÄN !!

- Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti