Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

torstai 29. maaliskuuta 2012

Kaislat-joukkueen finaaliturnaus C-supersarjassa

Lauantaina 17.03. aamulla jälleen suunta kohti Amista ja Loimu Leimahduksen järjestämää C-superin finaaliturnausta. Pelattavana olivat sijat 9-12. Koska yksi joukkueista oli ilmoittanut jäävänsä pois sairastumisien takia, pääsivät tytöt pelaamaan todellakin isolla kentällä. Nyt löytyi riittävästi syöttötilaa ja mahdollisuus hakea palloja laidoilta oli loistava. Ensin tytöt pääsivät näyttämään tuomarointitaitonsa ja sehän hoituu jo hyvällä rutiinilla.

Ensimmäiseksi Kaislat saivat vastaansa Paimion Yrityksen joukkueen. Ensimmäisen erän alku oli hyvää näyttöä osaamisesta. Tuuli ja Nea torjuivat verkolla ja tilanne olikin jo 0 - 4 Kaisloille. Sanni jatkoi hyviä esityksiä rohkeilla iskulyönneillä. Kaikilla tytöillä oli syöttövuorollaan varmat aloitussyötöt ja vastaanotto onnistui hyvin. Kaislojen johtaessa erää 11 - 22 tapahtui jotain ja tyttöjen peli hiipui täysin. Vastustaja heräsi taistelemaan ja lopputuloksena oli erä Paimion Yritykselle 26 - 24. Voi harmi!

Toinen erä alkoi huomattavasti tasaisemmissa merkeissä ja molemmat joukkueet taistelivat pisteistä tasavertaisesti. Tilanteessa 12-9 Yritys onnistui saamaan hyvän syöttöputken ja samalla pitkän etumatkan ja tilanne oli yhtäkkiä 18 - 12. Pisteiden ollessa 22 – 14 Timo otti aikalisän ja sehän auttoi. Olivian loistavalla syöttövuorolla kurottiin piste-eroa kiinni ja tasoitettiin tilannetta (24 – 19). Vastustaja oli pakotettu ottamaan aikalisä tyttöjen saadessa 21. pisteen. Aikalisä auttoi jälleen ja otteluvoitto Yritykselle 2-0 toisen erän pisteiden ollessa 25 – 21.

Seuraavaksi oli tiedossa tiukka paikalliskamppailu Leimahdus vastaan Kaislat.

Aiemmat otteluvoitot olivat tasan 1-1. Ottelu alkoi hyvin tasaisissa merkeissä. Peli oli taistelua piste pisteeltä. Vuorotellen kumpikin joukkue oli pisteen edellä ja sitten taasen toinen vuorostaan tasoitti ja meni johtoon pisteellä. Tasatilanteessa 11 – 11 Olivia näytti jälleen syöttötaitojaan ja saatiin aikaiseksi selkeä johtoasema 11 – 19. Emma jatkoi hyviä syöttöesityksiä ja erä päättyi

Kaisloille 12 – 25.

Toinen erä alkoi selkeästi Leimahduksen komennuksessa. Tilanteessa 7 – 0 Timo otti aikalisän ja kuinka ollakaan apu löytyi jälleen. Olivian ja Emman hyvillä syötöillä sekä Emilian loistavalla keskitorjunnalla tilanne kääntyi ja Kaislat menivät johtoon 7 – 9. Sen jälkeen taas taisteltiin tasaisesti pisteistä, mutta lopputuloksena erä meni Leimahdukselle 25 – 20.

Kolmas erä oli sekin tasaista taistelua. Kenttäpuolet vaihdettiin Leimahduksen hienoisessa johdossa 8 – 6. Sen jälkeen eivät auttaneet enää valmentajan vaihtoruletti eikä aikalisäkään, vaan erävoitto Leimahdukselle 15 – 9 ja koko ottelu 2 – 1.

Kaikkein mukavinta on katsoa tyttöjen hyviä peliesityksiä. Kiitokset niistä. C-supersarjan ensikertalaisilla 99- ja 00-syntyneillä 11. sija on hyvä suoritus. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.