Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

torstai 15. marraskuuta 2012

NAM-raporttia 13.11.2012

Loimun tytöt nousi sarjakärkeen

Arki-ilta ottelu Pyhärannassa etukäteen hieman huolestutti, ainakin valmentajaa. Peli alkoi illalla vasta 19.00, joten laskelmien mukaan tytöt olisivat kotona vasta 22.00 jälkeen. Huolena aikainen kouluun nousu.
Pitihän vastassa olla jo vuosia NAM-sarjan kärjessä keikkunut Myrsky.
Toisin kuitenkin kävi.
Loimulle puhdas 3-0 (19-25, 23-25, 15-25) voitto. Ja kotona n. 21.00 :-)

Ottelu ei tarjonnut suurta dramatiikkaa, kuin hieman toisessa erässä.
Ensimmäisen hyvän erän jälkeen, valmentaja teki muutamat "sosiaali vaihdot", jotta kaikki saisivat peliaikaa myös tässä sarjassa.
Tilanteessa 10-2 oli aikalisät jo pidetty ja alkoi hurja vaihtoruljanssi. Lauran tilalle palasi Jenny, jota ei pallo polttanut.
Hänen johdolla joukkue aloitti nousun ja tilanteessa 20 oltiin tasoissa. Vastustaja otti tässä kuitenkin pari pistettä, mutta joukkue ei alkanut puristaa mailaa, vaan omilla hyvillä rutiini suorituksilla erä kotiin 25-23. Tässä erässä kaikki tytöt olivat kentällä, ja hoitivat hyvin paikkansa.
Kolmanteen erään lähdettiin, valmentajan luottaen Lauran peliin, vaikka edellisessä erässä hän oli hieman alisuorittanut.
- "tiedän Lauran tason, kaikille tulee väliin heikkoja hetkiä, miksi en luottaisi häneen. Ei se osaaminen mihinkään katoa parin heikon suorituksen jälkeen. Hän nollasi loistavasti tilanteen penkillä ja otti seuraavassa erässä taas paikkansa. Tästä asenteesta voi kaikki ottaa mallia" -

Koko joukkue pelasi loistavasti. Syöttö oli erikoisen vahvaa, pitkiä pisteputkia tuli ainakin Jennyn ja Annan syöttövuorolla.
Nosto ja puolustuspeli toimi hyvin ja passari Veda ehti juosta hyvin palloihin. Nopeahko laitapeli pudotti taas vastustajan kyydistä.

Seuraavaksi NAM-sarjassa tulee vastaan yksi mestarisuosikki Pyryt.
Peli on Loimun koti peli, se pelataan Kauppiksella su 9.12.2012 13:15