Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

tiistai 20. marraskuuta 2012

Kotiturnaus Kaislat 17.11.2012 Amis

Ottelut aloitettiin ilman Veera Mäkelä joka oli poissa joten vaihtopelaajia ei ollut ,
turnaus aloitettiin ennakkoon parempaa vastustajaa vastaan
Vilppulan Tähti 1 joten päästiin testaamaan päivän tasoa niillä
pelaajilla jotka olivat paikalla, tällä joukkueella oli ensimmäinen peli tätä vastustajaa vastaan
joten vastustajan pelityyli oli aivan uutta Kaisloille,
ensimmäinen erä mentiin tasatahtiin mutta lopussa Vilppulan tähti löysi peipeillään
aukon Kaislojen kentästä  joten loppu oli Vilppulalle aika helppo erä  (11- 25)

Toisessa erässä Loimun Kaislat aloittivat hyvällä pelillä Vilppulalaisten peli luettiin hyvin
tätä kesti erän puoliväliin asti sitten vilppulalla alkoi taas parempi jakso johon ei
Kaislat pystyneet vastaamaan erä Vilppulan tähdelle  (14 – 25)
Loimu Kaislat – Vilppulan Tähti 1 0-2

Toinen turnausvastustaja  Lempäälän kisaa 98
Pelin alku oli  tosi huonoa Loimun Kaislojen peli ei ollut kohdallaan missään osa-alueella
Vastaanotto hyökkäykset syötöt passit näihin kaikkiin ei löytynyt otetta  Leki 98 onnistui lähes kaikki
Lempääläiset vei ensimmäistä erää (13 -25)

Toinen erä alkoi Loimun Kaislojen komennossa mutta sitten  kaislojen tarkkaavaisuus ja keskittyminen
herpaantui epäonnistumisia tuli joka osa-alueella erän ollessa puolivälissä pisteet olivat tasan (12 – 12)  taas oli rauhoitettava pelaajia aikalisällä,
niin saatiin taas peli jokseenkin uomiinsa ja pisteitä tuli sen verran että erä Kaisloille (25 – 18)
kolmannen erän alku oli Kaisloille taas hyvää peliä johdettiin  reilusti mutta erän
ollessa puolessa välissä pisteet olivat jo tasan (12 – 12)eli jotain kummallista tapahtui,
mutta sitten ei enää annettu Lekille kuin piste ja viimeinen erä Kaisloille (15 – 13)
Loimu Kaislat – Leki 98  2-1