Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

tiistai 20. marraskuuta 2012

Kotiturnaus Eilat 17.11.2012 Amis

Yksi erä menetys……..

C-AM sarjan turnaus pelattiin Raisiossa. Mukana oli Kaislojen ja Eilojen lisäksi Vilppulan Tähti 1. ja Lempäälän Kisa -98.

Tässä Eilojen päivästä.
Pari päivää ennen turnausta tuli jobinpostia, kun Tata oli treeneissä venäyttänyt nilkkansa ja joutui jättämään turnauksen väliin. Hiukan aikaa mietitytti, mites nyt mennään.
Ratkaisua lähdettiin hakemaan mahdollisimman pienin muutoksin. Veda keskelle ja se on siinä.
Sillä kokoonpanolla mentiin yhtä erää lukuunottamatta jossa annettiin Hannallekin tilaisuus pelata laidassa, Iinan ottaen hänen paikkansa keskeltä.

Ensimmäinen peli. Loimu Eilat – LeKi 98  2-0 (25-8, 25-16)
Ottelu melko selvä. Pysyi omissa käsissä todella hyvin. Ei virheitä, rohkeutta kuitenkin löytyi.

Toinen peli. Loimu Eilat – VilTä 1 2-1 (23-25, 12-25, 12-15)
Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä. Alussa oli meillä hienoinen johto mutta päästettiin vastustaja mukaan Vilppulalaisella keskihyökkäyksellä. Essi hallitsi verkkoa miten tahtoi.
Toiseen erään piti saada erilainen ja taistelevampi Loimu kentälle. Ja näin kävi. Nyt oli Hannan vuoro näyttää kuka hallitsee verkolla. Hanna teki erän puolivälissä kuudesta pisteestä viisi. Erä selkein luvuin Loimulle.
Kolmas erä oli tasaisin. Olimme vielä 9-12 tappiolla kun pallo voitettiin ja Hanna asettui syöttämään. Hän lopettikin syöttämisen vasta kun tuomari päätti pelin.
Ottelupallo oli hieman kyseenalainen kun toiselta kentältä tuli pallo Loimun puolelle ssamalla kun syöttö lähti. Vastustaja luultavasti tuon pallon huomasi, mutta tuomari ei. Niinpä peli jatkui. Tuo pallo voitettiin pitkän taistelun jälkeen.

Kolmas peli. Loimu Eilat – Loimu Kaislat  2 – 0 (25-13, 25-18)
Rentoa hyvää pelaamista molemmilta. Tässä pelissä toisessa erässä Hanna pelasi laidassa ja Iina keskellä. Hieman oudot paikat näkyivät pelissä, eikä peli ollut niin rentoa kuin ensimmäisessä erässä.

Turnaus voitolla Eilat pääsee suoraan C-AM finaaleihin, jotka pelataan Virroilla 15-16.12
Kaislat jatkaa välieriin Maskuun 1.12 josta kaksi parasta jatkaa finaaleihin. Tsemppiä Kaisloille.