Välieräturnaus pelattiin Lauantaina 1.12 Hemmingin  liikuntahallilla
joukkueen kaikki pelaajat olivat paikalla nyt löytyi yksi vaihtopelaaja
otteluita oli tulossa neljä,
ensimmäiseksi oli vastaan tulossa Kosken kaiku,  ennakkoon Kaiku näytti heikommalta joukkueelta
ensimmäinen erä oli hyvää peliä pelaaminen oli hyvän näköistä oltiin valmistauduttu hyvin
tytöt keskittyi kiitettävästi  joka palloon erä oli meille helppo, erä Kaisloille (25-13)
toisessa erässä mentiin jo vähän kipsiin jostain syystä tuleviin palloihin ei oikein löytynyt  vastaan ottajaa
pelaaminen näytti epävarmalta tuleviin palloihin ei enää jaksettu keskittyä ensimmäisen erän helppo voitto näytti vaikuttavan pelaamiseen  ei  jääty paljon mutta riittävästi toinen erä Kosken Kaiku voitti (23-25)
Kolmas erässä suunta oli Kaisloilla saman suuntainen kuin toisessa erässä  ei kunnolla saatu peliä kulkemaan toivotulla tavalla kolmaskin erä Kosken Kaiku (11-15)
Kaislat tekivät ottelussa 6 pistettä enemmän kuin Kosken Kaiku mutta silti Kosken Kaiku voitti ottelun,
Päävalmentaja Toni Mansikkaviita kävi ottelun jälkeen keskustelemassa pelaajien kanssa
antamassa ohjeita tulevia otteluja varten tällaisen pelin jälkeen on vaikea nostattaa henkeä joukkueessa.
Loimu Kaislat – Kosken Kaiku  1-2

Loimaan Jankko  99 asettui Kaisloja vastaan seuraavaksi ,
Peli alkio Kaislojen puolelta hyvin jo ennakkoon heikompaa vastustajaa  vastaan Kaislat veivät peliä
Loimaalaiset eivät hyökänneet kovalla voimalla isku lyönnit puuttuivat lähes kokonaan
peli eteni Kaislojen viedessä peliä lähes koko ajan virheitä kyllä tuli Kaisloillekin
Mutta Kaislat voittivat selvin numeroin (25-12)(25-16) 2-0

Kolmas peli oli Maskun Ässiä vastaan siellä pelaajat  olivat pelannet pitkään yhdessä  rutinoituja hyvässä valmennuksessa olleita, vastaan Loimun Kaislat jotka olivat aloittaneet joukkueena vasta Loppukesästä,
joten Kaislat tiesivät mitä oli tulossa ,
ensimmäinen erä oli Kaisloille huono vastaan otto ei oikein toiminut ja muitakin virheitä tehtiin
ensimmäinen erä Maskulaisille (11-25)
Toisessa erässä meininki oli toisenlaista Kaislat pääsivät peliin kiinni kun taas maskulaisilla oli huono vaihe pelissä johtuneeko helposta ensimmäisestä erästä  mutta kyllä Kaislat pelasivat hyvin,
Kaislat voittivatkin toisen erän (25-23)
Kolmas erä maskulaiset ja kaislat pelasivat lähellä toisiaan pisteissä mutta maskulaiset ottivat kuin ottivat viimeisen erän (11-15) 1-2

Viimeinen turnauspeli oli Euran Raiku 99 ensimmäinen erä oli  taas hyvää lentopalloa Kaisloilta,
pystyttiin pelaamaan omalla tasolla sitä hyvää lentopalloa Eura jäi erän alussa
pisteissä kauas taakse tämä hyvä erä voitettiin reilusti (25-11)
toinen erä pelattiin tasaväkisesti  Euralaisten kanssa mutta lopussa euralaiset
pääsivät voittamaan  erän harmillisen pienellä pistemäärillä (23-25)
kolmas erä oli kummaltakin joukkueelta tasaista vääntämistä  mutta äänekäs Eura
voitti erän (11-15) taas ottelu kolmen erään. 1-2
tässäkin ottelussa Loimun Kaislat tekivät 7 pistettä enemmän kuin vastustaja.

Turnauksessa kertyi Loimun Kaisloille 11 erää joissa Kaislat tekivät yhteensä 214 pistettä
tässä valossa näyttää tosi hyvältä pisteitä saadaan tasaisuutta vielä kaivataan erissä mutta suunta on hyvä
ja onhan joukkue aivan uusi joten kärsivällisyyttä tarvitaan.