Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Am-finaali Virroilla !

Eilojen C AM-finaali

Aluemestaruusfinaalit pelattiin Virroilla 15-16.12 Mukaan oli otettu
16 alueen parasta joukkuetta.
Meillä turnausmatka alkoi perjantaina. Matkalla Virroille, pysähdyimme Tampereella Varalassa, jossa vedettiin treenit ja ruokailtiin.
Lauantai aamuna joukkue oli valmis turnaus avaukseen. Samassa alkulohkossa oli Loimu Kaislat, Ylöjärven  Ryhti ja Kalevan Lentopallo. Kaislat ja YlöR kaatui 2-0, mutta KaLea vastaan "tapahtui jotain" ja siitä voitto kirjattiin 2-1. Tämä tulos tarkoitti lohkovoittoa ja suoraa paikkaa puolivälieriin.
Tuossa vaiheessa vastaan tuli Lempäälän Kisa 98. Aikaisemmin oli kaudella LeKi kohdattu ja voitettu, joten ennakkosuosikin paineet oli meillä. Paineet ei kuitenkaan näkyneet ja voitto 2-0 (25-12, 25-15).
Välierissä oli sitten jo odotetusti vastus astetta kovempi, kun vastaan tuli Raitalan Harrin OrPo. Peli tarjosi varmasti jännitystä, ennenkaikkea katsomoon. Sillä todella tiukan väännön jälkeen voitto meille 2-1 (18-25, 25-19, 17-15) Tähän peliin allekirjoittanut oli todella tyytyväinen. Missään vaiheessa tytöt eivät jäätyneet, vaikka välillä oli tiukkojakin paikkoja. Esim. OrPolle kaksi ottelupallo, jotka molemmat Iina paukutti rohkeasti nelosesta kenttään.
Loppuotteluun vastaan asettui Heikkiniemen Salon Viesti. Siinä tytöt pelasivat  omalla hyvällä tasolla. Vastustaja oli vaan niin hyvä, että en muista nähneeni (oman joukkueen lisäksi :-) ) noin hyvää, järkevää, rohkeaa ja vähillä virheillä olevaa peliä.
Salolle voitto selvin numeroin 2-0 (25-12, 25-20) Jotta olisimme pystyneet tosissaan haastamaan noin hyvä porukka, se olisi tarvinnut heiltä pientä epäonnea ja meiltä hurmosta. Mutta mikä tietää ettei seuraavassa kohtaamisessa näin kävisi :)

Valmentajana haluan nostaa koko hopeamitali joukkueen esille. Jokainen tyttö pelasi omalla huippu tasolla koko turnauksen. Joukkueessa pelasivat Aino Ritala -98, Jenny Vähäsarja -99, Iina Niemelä -99, Hanna Rahko -99, Venessa "Tata" Loukonen -99, Veda Mansikkaviita -99 ja Jutta "Juti" Riikonen -00.
Suorituksen arvoa vielä nostaa joukkueen ikä. Tytöt olivat Ainoa lukuunottamatta nuorempaa C-ikää, tai jopa D-ikää :) Erikoismaininnan vielä kuitenkin ansaitsee centteripari Hanna ja "Tata" joka oli varmasti kaikista joukkueista paras keskaripari. Sekä meidän joukkueen kuopus, D-ikäinen "Juti" joka omalla rohkealla tekemisellä nousi vielä oman hyvän tason yläpuolelle.

Matka jatkuu kohti SM-sarjaa yhden joukkueen voimin. Siellä sitten keväällä katsotaan, mihin riittää Lounais-Suomen mitalistien taso muihin verrattuna.

Onnittelut vielä Salon Viestille mestaruudesta ja Oriveden Ponnistukselle pronssi mitaleista.


Hyvää ja Rauhaisaa joulun odotusta.


 - Toni / C2T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti