Lentismestari  kuvauksiin lähdettiin jo perjantaina aamuvarhaisella pienellä ryhmällä
kun ne oli taputeltu niin lähdettiin turnauspaikalle Vantaalle
siellä tytöt sijoittuivat majoituspaikkoihinsa Uomarinteen koululle,
vanhemmat omiin majoituspaikkoihinsa.

Lauantai aamulla siirryttiin turnauspaikkaan kaislojen ensimmäinen ottelu alkoi klo 9:45
ensimmäinen ottelu oli IS Helsinkiä vastaan vastustaja oli yllättävän heikko,
pisteitä vastustaja ei saanut ensimmäisessä erässä kuin 2
tulos tylyt Raision Loimu – IS Helsinki (21-2) (21-6) 2-0

Sitten pitkä tauko seuraava peli  oli klo 12:45
vastustajana Kouvola Volley joka oli vastustajana  hivenen vahvempi
Loimun Kaislat esittivät hyvää peliä   paineita ei tässä vaiheessa  ollut
vastus oli helposti lyötävissä Raision Loimu Kaislat – Kouvola Volley (21-13) (21-14) 2-0
Lauantain pelit olivat siinä kaksi voittoa takana pisteitä 4.
seuraavaksi siirryttiin Myyrmäen Energia-Areenalle seuraamaan Suomen Cupin
naisten loppuottelua jossa vastakkain LP Viesti – LP Kangasala

Sunnuntaina pelattiin sitten Semifinaalit ja Finaalit,
Semifinaaleissa Kaisloille asettui Venäläis joukkue Primorskaja ,
Venäläiset aloittivat ottelun pieni vilppi takataskussa koskien pelaaja
siirtelyä omalla katsomallaan tavalla näin tasavahvuista joukkuetta vastaan
se oli Primoskajalle suuri etu, katsojat kyllä reagoivat,  mutta tuomari ei, joten peli jatkui,
kylläkin tasavahvasti erän loppuun asti tulos oli tosi tiukka mutta Pimorskaja voitti erän kuitenkin (24-26)
Toinen erä alkoi Loimun Kaislojen komennossa erän puoleenväliin asti kunnes jotain tapahtui
Loimun  liike loppui lähes täysin tähän saakka iloista peliä pelanneilta Kaisloilta,
joten kolmaskin erä Primorskajalle  (15-25) tulos oikeutti Pronssi otteluun.

Pronssi ottelussa vastaan asettui Savonlinnan Ajo
nyt Kaislat ottivat pelin haltuunsa  jo alusta asti, mukavan näköistä peliä
Savonlinnalaiset olivat koko pelin ajan hiukan jäljessä Raision Loimua vastaan,
vastustaja näytti kovin uupuneilta  vastaan otto ei oikein toiminut eikä hyökkäyskään
antanut toivottua tulosta, Kaislat jo pelkillä syötöillä saivat lähes puolet pisteistä,
Tulos Pronssiottelussa Raision Loimu Kaislat – Savonlinnan Ajo (25-14) (25-6) 2-0
Juhlat siis alkoivat Pronssi oli voitettu kanta ja kyllä pelaajat osasivat arvostaa saavuttavaansa tulosta.

Tämä Tulos on Loistava tästä palkinnosta pitää osata nauttia tämä on kuitenkin useammalle pelaajalle
harvinaista herkkua ja tämä kantaa kauas tulevaisuuteen voittaminen on aina mukavaa ja se muistetaan.