Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 10. helmikuuta 2014

C-SM turnaus 1.2.2014 Nurmo

Vaikka matka turnauspaikalle oli pitkä, lähdettiin matkaan vasta aamulla koska turnaus alkoi vasta puolenpäivän aikaan.
Matkaan Nurmoon lähdettiin seitsemän tytön voimin, mukana oli P/YP Nea Luntamo, P Veda Mansikkaviita, YP Emma Murtojärvi, YP Olivia Kakko, YP Jutta Riikonen, KP Venessa ”Tata” Loukonen ja KP Janina Sinkkonen. Valmennuksesta vastasi kaksikko Mansikkaviita / Sinkkonen.
Loimu – PuMa Black 2-1 (25-19, 17-25, 15-12)Turnauksen ensimmäiseen peliin lähdettiin hyvin valmistautuneena. Aikaisemmat kohtaamiset PuMaa vastaan oli päättynyt meidän eduksi. Tiedossa oli kuitenkin tasokas peli jossa pitää oma pelikin pysyä kasassa. Ensimmäinen erä olikin helpohko, toiseen erään ilmeisesti keskittyminen aavistuksen laski ja lisäksi PuMa lisäsi omaa tehoa pelaamiseen. Erä selkeästi vastustajalle. Kolmas erä oli tasainen tai mentiin jopa hienoisessa PuMan tahdissa. Lopuksi kuitenkin meidän voittamisen kulttuuri tuli esiin ja voitto meille luvuin 2-1.
EuRa C99 – Loimu 0-2 (23-25, 21-25)Euraa vastaan aiemmat kohtaamiset olivat olleet tiukkoja vääntöjä. Samanlaista oli odotettavissa myös tässä kohtaamisessa. Peli oli tiukkaa alusta loppuun, Loimulle kuitenkin 2-0 voitto.
NJ-99 – Loimu 0-2 (20-25, 18-25)Viimeisessä pelissä vastaan tuli, ennalta odotetusti kovin vastustaja, kotijoukkue Nurmon Jymy. Peli kuitenkin mentiin Loimun tyttöjen määrätessä tahtia. minkäänlaista hätää ei ollut. Viimeinen peli oli jälleen turnauksen paras peli.
Edelleen oli nähtävissä tässäkin turnauksessa että pelaajat tulevat kahdesta eri harjoitusryhmästä. Peli peliltä, erä erältä ja pallo pallolta peli paranee. Joukkueessa oli Emilia Koivusalo pois rasitusvamman vuoksi. toivotaan että Emilia pääsee jo seuraavaan turnaukseen mukaan. Seuraava turnaus 15.3 Pielavedellä  onviimeinen (4.) pooli turnaus. Loimu jatkaa A-poolissa, niin kuin on tehnyt koko kauden. Seuraavan turnauksen kaksi parasta varmistaa suoran paikan finaali turnaukseen Kuortaneelle26-27.4.2014.