Loimun B-2 Kotiturnaus La. 25.1 Raisio Kauppaoppilaitos.

Loimun B-2 tyttöjen kotiturnaus pelattiin Raision Kauppaoppilaitoksella.
Ensimmäinen peli oli Ylöjärveä vastaan. Yllättävää olikin, että Ylöjärvi tuli vastaan vielä tässä vaiheessa .
Vastus oli kova ja Loimun tytöt olivat alussa vähän kohmeessa eikä peli oikein lähtenyt käyntiin.
Ensimmäisessä erässä saatiin vain kahdeksan pistettä ja toisessa erässä saatiinkin jo vähän peliä käyntiin, mutta Ylöjärvi oli sen verran vahva, että vei erän (13–25). Lopputulos 0-2

Sitten Espoon Blues oli vastassa seuraavaksi. Ensimmäinen erä meni lisäpisteille, mutta Loimun tytöt ottivat erän (26–24).
Toisen erän otti Blues eräpistein (18–25) eli kolmanteen erään mentiin. Erän alussa Loimulaiset jäivät ensin vähän jälkeen Espoolaisista, mutta piristyivät sen verran että erä meille (15–12)

Kolmas peli oli Koijärven kuntoa vastaan, jota vastaan pelattiin jo tammikuun alussa Tinttiturnauksessa Forssassa, jolloin Koijärveläiset olivat parempia.
Ensimmäisen erän Koijärveläiset ottivat nimiinsä (20–25) ja toiseen erään Loimulaiset tulivat hyvällä sykkeellä, mutta siitäkin huolimatta Koijärveläiset veivät erän (23–25)

Turnauksesta tuli aika odotettu tulos. Emilia Koivusalo keskeytti turnauksen vanhan vamman takia ja hyökkäys peli siirtyi lähes yhden hyökkääjän harteille. Erän alut näyttivät tulevan Loimulaisille mutta, sitten erän vanhetessa vastustaja meni ohi pisteissä.

Kaikesta huolimatta yksi voitto turnauksessa .