sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Loimu B-2 Eura 8.2.2014 Euran urheilutalo

Sarjapelit jatkuivat Eurassa ilman päävalmentajaa Jari Sinkkosta.

Jarin tilalle valmentajan rooliin  astui kylmiltään Timo Murtojärvi.

Pelaajia jäi myös kotiin erilaisten syiden takia niin monta, että vaihtopelaajia ei löytynyt. Kaikki kolme peliä pelattiin ilman pitkiä taukoja, joten haasteellinen turnaus oli tulossa.
Lämmittelyn jälkeen ensimmäiseksi vastaan asettui  isäntäjoukkue Euran Raiku.

Vastaan otossa oli paljon ongelmia,  mutta hyökkäyksessä oli pirteä alku. Euran syötöt purivat, eivätkä Loimulaiset oikein saaneet vastaanottopeliä käyntiin.
Josefinan ässä syöttökään ei auttanut Loimulaisia erän voittoon, erä Euralle (14-25)
Toista erää hallittiin ja päästiin jo 20-5 johtoon.  Eura teki paljon virheitä ja Loimu pelasi loistavasti. Josefinan loistavat syötöt ja Nean verkkolyönnit söivät Euran suurimman innon tässä erässä, erä Loimulle (25-8)-
Kolmannessa erässä Euran vaikeudet jatkuivat ja pallot jäivät verkkoon, mutta siitä huolimatta Eura vei erän jatkopalloille ja voitti erän 14-16, joten Loimulaisilla virheprosentti oli suurempi kuin Euralla.
Erän lopussa Ella taittoi peukalonsa niin, että vahvaa teippausta tarvittiin. Vaihtopelaajien puutteessa tämä ei näyttänyt hyvältä jatkopelejä ajatellen.   Loimu- Eura   1-2

Litua vastaan toisen pelin Loimu aloitti heikosti ja 0-6 tilanteessa Timo M otti aikalisän. Lähes kaikki vastustajan syötöt painuivat lattiaan Ellan ja Josefiinan torjunnalla jatkettiin taistelua erän voitosta.
Erän puolivälissä peli piristyi (11-15,) mutta syöttö virheistä vastustaja pääsi  pisteissä johtoon. Lisä pisteille mentiin ja valitettavasti syöttövirheet veivät ottelun vastustajille, erä Litulle (24-26).
Toinen erä edettiin tasa pisteissä koko erän ajan ,Litulaisiet hieman edellä. Nean ässä vei kuitenkin (19-19)
pelin tasapisteisiin. Peli kulki suhteellisen hyvin erän loppuun saakka ja Loimu voitti erän loistavalla taka-ajolla (25-22).

Kolmanteen erään siis mentiin. Alku tasapisteissä, mutta vastustaja pääsi muutamalla pisteellä johtoon erässä. Valmentaja otti aikalisän, yrittäen saada pelaajiin lisävirtaa. Peli näytti jotenkin hitaalta ja parhaimmat energiat oli ladattu  ensimmäiseen peliin.
Peli siitä huolimatta niukasti vastustajalle lisäpisteillä (14-16)  Loimu- Litu   1-2

Kolmas peli Lempäälän Kisaa vastaan alkoi todella huonosti. Tilanteessa 2-10 Timo M otti aikalisän
piristääkseen pelaajia pelamaan hyvää lentopalloa turnauksen loppuun saakka ja saadakseen virhe määrä pienenemään, että päästäisiin vielä peliin mukaan.

Ensimmäinen erä Lekille (12-25)
Toisessa erässä virheiden määrä oli kuitenkin niin suuri, että Lempäälä voitti toisenkin erän puhtaasti 13-25.   Loimu-Leki  0-2

Tästä turnauksesta pitää kyllä olla tyytyväinen. Kaksi peliä meni Kolmanteen erään, vain niukat häviöt.
Mitään rökäletappioita ei ollut. Tasaisen turnauksen Loimun tytöt pelasivat, vain pieni loppu rutistus jäi puuttumaan.