torstai 13. maaliskuuta 2014

B-2 Turnaus Sääksjärvi 9.3.2014

Leki 98/99 järjesti turnauksen Sääksjärvellä Lauantaina 9.3.2014.

Sinne siis Loimu B-2 joukkueella lähdettiin Sunnuntaina aamuvarhaisella.

Avausottelussa tuli vastaan Liedon Parma, Loimun vastaanotossa oli vaikeuksia, mutta siitä huolimatta Loimu johti ensimmäistä erää (8-4), siinä vaiheessa Parma otti aikalisän.

Loimulaisilta onnistui vähän kaikki. Lietolaiset päästivät Loimulaiset aika hyvin eteen, mutta sitten Lietolaisten syötöt alkoivat onnistua. Loimulaiset eivät saaneet syöttöjä ylös ja peli tasoittui, mentiin erässä (11-10), kun Loimulaiset eivät oikein oikeita paikkoja löytäneet. Siitä ei oikeastaan pelaajia voi syyttää, koska valmentajia oli kaksi, alkoi vaihtopenkilläkin olla tungosta.kun kaksi valmentaa ohjeistaa samaan aikaan kuviot saattavat olla vaikea toteuttaa. Erä mentiin loppuun saakka paikkoja haeskellessa ja erä Lietolaisille (19-25)

Toisessa erässä sama tilaanne jatkui, tuomarikin puuttui peliin ja pyysi avustavaa tuomaria tarkastamaan Loimun pelaajien järjestyksen ja kumma kyllä paikat olivat oikeat. Toinen erä sitten jatkui ja mentiin erässä pisteissä Loimu koko ajan pari pistettä perässä loppuun saakka erä Parmalle (21-25)

Loimu – Liedon Parma 0-2

Siiten vain jatkettiin turnausta, lämmittely siinä välissä, seuraava vastustaja oli isännät LeKi.

Loimulaisilla oli jo vähän parempi ilme, mutta Lempääläiset ottivat hyvän otteen erässä ja mentiin jo tilaanteessa (3-10), kun ykkösvalmentaja Jari  Sinkkonen otti aikalisän, jotta saataisiin ryhtiä peliin. Siitäkin huolimatta peli oli hermostunutta, pallot eivät oikein pysyneen rajojen sisällä ja paikkojen hakeminen jatkui. Käskyjä tuli edelleen kahdesta suunnasta, peli oli siis sekaisin vielä tässä vaiheessa.

Lempääläiset ottivat kuitenkin (12-15) tilanteessa aikalisän ja erän loppu oli isäntien hallintaa erä siis LeKille (16-25).

Toinen erä oli tasaista puurtamista. Pisteitä tehtiin tasatahtiin, mutta jotenkin pelaajilla oli puhti kateissa.

Ehkä toinen peli tuli liian nopeasti ei oikein saatu pelaajia keskittymään. Lempäälä otti aikalisän tilanteessa (9-8)vastustaja vei erä hyvillä tehoilla (15-25)

Loimu - LeKi  0 - 2

Loimu-Euran Raiku oli seuraava ottelu ja turnauksen viimeinen. Heti alusta saakka syötöt painuivat hyvässä tahdissa Euralaisten kenttään. Euralaiset ottivat aikalisän tilanteessa (10-5) vastustaja pelasi todella vaisusti ja Loumulaiset hallitsivat erää. Peli näytti olevan ryhdissään tässä vaiheessa turnausta, erä meille selvästi (25-14).

Toinen erä aloitettiin Nean Ässä syötöllä, Loimu jatkoi siitä mihin ensimmäisessä erässä jäi. Euralaiset ottivat aikalisän Loimun johtaessa kolmella pisteellä, nyt Loimulaiset löivät jo kolmen metrin takaa palloa lattiaan, rentous oli löytynyt ja peli ilme näytti hyvältä. Eura otti aikalisän erän ollessa meille (19-16). Erän loppuun Emmalta hyvä syöttö putki ja Laura hakkasi palloa lattiaan minkä ehti, erä ja ottelu Loimulaisille (25-18) 2-0

Taas yksi voitto turnauksessa, kotiin oli mukava lähteä, turnauksen alkuhankaluudet olivat menneen talven lumia.