Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 17. maaliskuuta 2014

C-tyttöjen A-pooli 15.3.2014



Viimeiseen pooli turnaukseen lähdettiin Tervoon, jossa Pielaveden Sampo toimi järjestäjänä. Koska matka oli, lähdettiin pelimatkalle jo perjantaina. Mukaan tälläkertää lähti kaikki C-ikäiset Emiliaa lukuunottamatta. Hänellä olkapää vamma vielä vaivana.
Matkalla yövyimme Mierontiellä Konnevedellä. Mierontie on hotelli :D.

EuRa - Loimu 1-2 (25-17, 10-25, 13-15)
Ensimmäinen peli, tuttua Euraa vastaan. Pelistä tuli tälläkin kertaa toisinto aikaisemmista. Tiukkaa vääntöä alusta loppuun. No toinen erä ei ihan hirvittävän tiukka ollut. Ensimmäisessä erässä Loimun vastaanotto ei toiminut, etenkin Euran Suvi Pietilä oli erittäin vahva syöttöruudussa. Toiseen erään muutettiin Iina Niemelä päävastaanottajaksi Suvin syöttäessä. Erä olikin sitten vahva loimulta.
Kolmas erä lähti hyvin ja johdettiinkin parhaillaan viidellä pisteellä mutta taas tuli hyvä opetus siitä että peli loppuu vasta kun tuomari niin näyttää.
Taas kuitenkin voitto Eurasta, taisi olla viides tällä kaudella.

Loimu - Sampo 2-0 (25-17, 25-8)
Sampo kohdattiin toisen kerran kuluvalla kaudella. Peli oli kutakuinkin toisinto edellisestä. Ensimmäisessä erässä Sammolta kuitenkin hieman ryhdikkäämpää taistelua. Kotijoukkueella oli vahva kotiyleisön tuki takana, sekään ei kuitenkaan riittänyt. Sen verran Loimu oli vahvempi jokaisella osa-alueella. Kuitenkin monen joukkueen kannattajien kannattaisi ottaa mallia Sampolaisen kannattajista. Ääntä lähti ja kannustusta riitti vaikka kotijoukkue oli alakynnessä.
Tässä pelissä oli huomioitavaa Loimun syöttövirheet. Ensimmäisessä erässä niitä tehtiin 11, toisessa 1. Hyvää oli että peliä tarkennettiin toiseen erään.

LaihLu - Loimu 0-2 (13-25, 17-25)
Viimeiseen peliin vastaan Laihian Luja. Peli ei noussut niiden "suurien" pelien joukkoon, jota keinustuolissa muistellaan.
Parasta pelissä oli Jennyn vahva hyökkäys. Hän tappoi palloa niin kakkos, ykkös ja kuutos-paikasta lähes 100% tehoilla.

Mukana pelimatkalle oli passarit Nea ja Veda, keskipelaajat Janina, Hanna ja Tata, yp:t Jenny, Iina, Emma, Juti ja Olivia

Seuraavaksi C-SM sarjassa vuorossa välierät. Jos Loimu saa salin, pelataan välierä turnaus Raisiossa 5.4.2014. Loimun lisäksi välierässä jossa ovat finaalipaikan jo varmistaneet YlöR, EuRa ja PuMa volley.

Aikataulussa ollaan ja matka kohti "tuplaa" jatkuu. Puolet tuplasti jo plakkarissa.

-TM =

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti