Eilakaislat !!

Aluemestarit 2014 C-tytöt!!

maanantai 31. maaliskuuta 2014

B2 turnaus Virrat 22.3.

Matkaan päästiin lähtemään aamulla yhdellä bussilla. Keli oli aurinkoinen ja hyvä. Mukaan viimeiseen turnaukseen lähtivät Laura, Josefina, Ella, Sanni, Nea, Emma ja Janina. Jari ajoi ja Sarin tarkkaillessa navigaattoria. Perillä Virroilla (tutussa salissa) oltiin hyvissä ajoin vajaa puolitoista tuntia ennen ensimmäistä matsia. Kassit pukkariin ja vartin happihyppelylle. Saliin päästiinkin hyvissä ajoin lämmittelemään, ennen tyttöjen turnausta oli salissa käyty jo pienempien poikien turnaus.
Ensimmäiseen peliin vastaan saatiin kotijoukkue Virtain Veikot. Veikot oli myös kärsinyt pelaajien osalta inflaation joukkueessa ollen vain kuusi tyttöä, mutta se jo riittääkin. Meillä oli sentään mukana seitsemän pelaajaa, mutta kun pelattiin liperolla (Sanni), niin ottelun alussa tiedettiin, että vaihtoja ei kumpikaan joukkue tekisi. Veikot otti alussa 3 pisteen kaulaan ja sillä erolla edettiin kotijoukkueen viedessä tilanteeseen 9-6 asti, jolloin otimme ensimmäisen aikalisän. Pelistämme oli kateissa luotto omaan osaamiseen. Lyönneissä yritettiin ottaa liiankin varmasti ja rentouden puuttuessa lyöntejä meni verkkoon ja pitkäksi. Puolustuksessa oltiin askel myöhässä jo liikkeelle lähdössä ja sen seurauksena palloja ei saatu passarille (Nea). Erä Veikoille 25–14.
Toinen erä oli ensimmäisen uusinta 25–19.  Veikot – Loimu 2-0.
Pelin jälkeen käytiin pukkarissa pieni palaveri. Kentällä tulee seuraavassa pelissä olla ilonen joukkue, joka uskoo tekemiseen ja onnistumisten jälkeen pitää näkyä kunnon tuuletukset. Sovittiin myös, ettei virheitä pelätä vaan laitetaan täysi höyry päälle ja nautitaan pelaamisesta.
Vastaan astui Espoon Lentis. Espoo otti 2 ensimmäistä pistettä, jonka jälkeen Laura pysyi syöttämässä meille tilanteeseen 8-2 asti. Lähimmilleen Espoo pääsi 10-6, mutta Loimu otti erän hyvillä syötöillä. Ässiä syöttivät Janina, Emma, Ella ja Nea.
Toinen erä karkasi Espoolle 24-26 ja lähinnä vastaanotto virheet kostautui meille.
Viimeinen erä mentiin Espoon saaden itselleen jo ottelupallon 11–14 tilanteessa. Josefina astui syöttämään tietäen, ettei aloitusvirhettä saisi tulla tai ottelu hävittäisiin. Jossu hoitikin syöttövuoronsa loistavasti erä 16–14 ja koko ottelu 2-1 meille.
Viimeinen peli Raahe Poweria vastaan päästiin aloittamaan yli tunti aikataulusta myöhässä. Alku vielä myöhästyi tuomarien lähdettyä ja arvonta suoritettiin Jari eurolla sekä tuomariksi sovittiin Raahen kakkosvalmentaja. Hänen kiivettyään tuomarikorokkeelle saatiin ”oikea” tuomari paikalle. Päästiin vihdoin alkamaan. Peli ole kahden väsyneen ja nälkäisen joukkueen pelailua, joissa pisteet tulivatkin pääasiassa joukkueiden omista virheistä. Peli Raahelle 2-0 pistein 25–21 ja 25–22.
Joukkue lähti kuitenkin paluumatkalle hyvillä mielin ja yhtä kokemusta rikkaampana. Lounasta tai sanotaanko myöhennettyä päivällistä päästiin nauttimaan vasta Orituvalla iltauutisten aikaan. Peleistä saatiin jokaiselle infoa, mitä asioita kunkin tulee kehittää seuraavissa treeneissä.